Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, July 5, 2010

...Amacam Hujung minggu Korang???...

Selamat Hari Isnin Yang Penuh kecerian dan Keindahan..padahal saje je nak sedapkan hati yang telah dihasut oleh setan2 durjana!muahahaha... amacam hujung minggu korang??? ai??? urmmm.. agak sibuk~ APAKAH??? muhahaha...

cam bisness women plak eh~ BZ2 bagai neh!! muehehehe..yang pasti agak bz lah hujung minggu neh~ Apa yang Best yek weken hari tuh??? pikir jap...

haaaaaaa... sabtu kami gi pasar malam!!! ye ye! memang sabtu ai slalu gi pasar malam~ tapi! tengoklah ape yang ai beli..walaweh!!! ai sebenarnye berbelah hati nak view ke idak nih..ececece konon!!! bukan ape~ ai kecian sgt kat teman blogger ai yang duk sri langka nun~ kalo yang duk kat mesia nih terliur boleh gak masing2 gi serbu pasar malam ye dak??

tapi~ kalo duk sri langka nun.. boleh jamu mata jek la ye ANIS.. muehehe..

mintak ampun yek bagi sesape yang ngah mengidam atau yang jauh diperantauan.. muahahaha..larikkkkkkkkkk

yum yum!!! beli 2 biji trus belasah habes!! pastu badan ai penuh ngan gas.. aduhaiiii.. tu laaa.. time makan x hengat.. pastu mula lah meraba carik hubby suh urut belakang..muahahahha.. TAPI!!! durian tetap paling sedapppppp...

Hari Ahad.. kami semua gi giant beli barang dapur.. tapi perancangan agak tergendala sebab hujan turun dengan lebatnye.. lepas tengok melodi..erk!! melodi tengok ai laaa.. baru kami gerak gi giant~

ini bukan kipas ai.. cilok kat google~

lepas beli barang dapur.. kami pi intai2 kedai kipas.. sebab ai tgk kipas siling ade sale kat kat situ.. hajat di hati nak carik yang simple2 punye kipas jek.. skali TERbeli kipas siling yang ade lampu... huhuhu.. x dapat diselamatkan... opssttt... citer kipas next n3~ muehehe


cilok dari google jugak..

dah settle semua.. terus balik rumah..ingat nak bertandang ke blog korang.. skali P1 Wimax tak boleh guna plak!!! Aduhaiiii... ni mesti sebab hujan pagi tadi... sampai ke malam jugak lah tenet x leh guna.. so.. x dapatlah nak jenguk korang..

sekian.. XTVT hujung minggu..

P/s: korang wat ape semalam???

7 comments:

mahira oya said...

tgk tv sepjg hari..haha..

|| NaFiRaa || said...

oya...
hahaha..xtvt yang menyeronokkan tu~

M a W a D D a H said...

sedapnya durian itu...

fairuz n nani said...

huhu..sedapnye durian..nak makan durian alamatnye kena balik kg dlu la..kt cni x mampu lg nak beli..wawa~

|| NaFiRaa || said...

mawaddah...
sedap sgt~ muehehehe

|| NaFiRaa || said...

fairuz n nani..
kikikiki.. duyan mahal kan~

Fieza79 said...

fieza nya weekend cam hempeh..!
tak sonok langsung...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...