Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 7, 2010

...Tulun!!!! Nape Jadik Cam nih!! Ai Tak Curang Pon!!...


klik untuk tumbesaran~

korangggggggg!!!!!! tulunnnnnnnn!!!!
apsal status ai jadik Ordinary!! huhuhu.. x tak pernah pon berlaku curang pada nuffnang!!

terpernah pon terlintas kat kepala otak ai nih nak beralih arah.. tapi pagi nih status ai telah bertukar kepada ordunary!! huhuhuhu..

kepada yang pakar.. tulun lah bagi penjelasan pada ai.. sebab nye ai tak tahu pon nape status tuh boleh bertukar..huhuhuhu... *buat muka sedih~

tulunnnnnnnnnnn

9 comments:

chugie said...

huhu.. sila lah komplen pada NUFFNANG ye..

before ni ade sorang mmber kena cam ni gak, pastu die buat komplen baru ok! :D

Fieza79 said...

ntah la buat komplen la cam chugie ckp tu..

Atia Adina said...

kesilapan teknikal kot.....sabar sabar...

-ad-

iniAKU said...

knkdg mmg x btol sgt la dear.. kalo rajen, biar je..nnti die akan ok balik :)

Kancilbiru said...

ada letak company lain tak kat blog-blog yang register under nuffnang? mungkin kat blog ni tak letak tapi kat blog lain-lain ada.. Youthsays ke, Mangga Ads ke, Adverlets ke....cuba check balik...

Zura said...

aik...asal jd cm tue...

aNiS tHe BumbleBee said...

ayoo....check2 balik..ada laa tu..kdg2 tu kt shoutbox youthsays punya link pun dia detect gak.kena ban kan dulu link youthsays kt shoutbox.

Blabberina said...

xnampak pun YS.send je tiket..

Zaidah said...

patutlah nak masuk blog nie tak dapat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...