Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, July 12, 2010

...Penyaman Bilik...


hari tuh ai ade terciter pasal beli kipas baru kan.. nih nak n3kan sepenuhnye pasal kipas baru.. sebelum nih bilik tido ai x de kipas.. maklumlah rumah sewa.. konon nye malas lah nak pasang2 kipas bagai nih..


gambar di culik dari mr google..

pastu ai pon beli lah kipas meja yang kecik.. untuk sejukkan bilik tuh.. skali!!! tak x jalan woooo.. peluh mengalahkan mandi kalo musim panas.. lepas tuh hubby ai curik kipas bilik sebelah.. kiranya pasang 2 kipas la.. pon x mau jugak.. last2.. pergi jugak carik kipas siling..


ehsan mr google jugak..

hajat di hati nak carik2 yang simple2 cam nih jek.. ye laaa.. rumah sewa.. nanti nak pindah rumah sendirik baru pasang yang cantek2.. bila dah masuk kedai.. skali hubby terjatuh hati pada kipas nih plak.. tengok lah sendirik!!

haaaa.. siap ade lampu lagi... sayang plak nak pasang kat rumah sewa kan.. tapi hubby ai kata tak pe.. ai ok jek laaa.. harga dia RM145.00.. kira ok lah kan!! yang x de lampu harga nye RM135.00.. ni adalah harga offer..

balik2 rumah ingat nak tepon wireman.. suh datang pasang... mana tau hubby ai boleh jadik wireman jugak tau~ dulu dia study bahagian elektrik.. tapi keje bahagian len...

sila abaikan cat siling yg dah terkopek itu...

berkat hasil tangan my hubby.. jalan jugak kipas tuh.. tapi kena beli beberapa peralatan jugak lah.. nasib baik hubby tau buat.. kalo x.. terbang jugak duit bayar wireman.. kikikiki.. terima kasih daun keladi ye darling~~

cantek tak kipas baru kami?????

sekian..n3 pasal kipas..
lalalalala

p/s: kipas ini sgt berguna di kala musim durian nih... panas woooo...

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah cantiknya..hati2 pasang kipas tu...ada kwn kak eliss, kipas dia dengan lampu ni terbang melayang.seb baik tak kena orang...

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
uik!! bahaya tuh.. berat jugak bendealah lampu tuh.. mangkuk kaca dia pon dah berat dah.. haih.. kena suh abang cek betol2 nih!!!

iem said...

canti kipas baru!!

aNiS tHe BumbleBee said...

santek! santek! wuu..lena laa nnti tido dgn kipas baru eh.dulu i dapat adiah time kawen kipas camtu.tp pasang kt umah mertua..ape kes tah..

|| NaFiRaa || said...

iem..
cantek kan!! hehehe

|| NaFiRaa || said...

anis..
lena sket ar.. sebab nyaman jek.. pasni mintak mak mertua beli baru k~ muaahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...