Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 8, 2010

...Kumpul Dan Tukar!!! Yeah~...

haaaahhhh... nak citer sket nih!!! korang slalu datang blog ai klik x iklan ai??? cepat ngaku!! muahahaha.. statment kejam ok~

okla oklaaa... x yah merepek meraban banyak2!! sambung citer sebenar!! 2 hari nih ai asik menjerit jek kan kat blog!! pagi2 menggelupor status nuff jadik ordinary..hari ni menggelupor pasal bendealah malware tuh haaaa... haih~ errkkkssss.. merepek lagi..

OK~ korang pasan tak.. ade iklan milo kat blog kita??? ye ye.. blog kita semua laaaa... korang klik x???? sila buat pengakuan jujur.. ai klik~ betol~ buktinye~

tadaaaaa.... bukti k~ tak tau blog mana yang menyumbangkan iklan nih.. tapi ai sgt menarik perhatian ai... kumpul mata! tukar dapat BOLA atau BEG!! walawehhhhh!!! mabeles!!!

camner nak dapat mata???? sini mari!!!! tgk betol2 sampai juling okey~

kalo rasa mata u all rabun cam ai.. sila lah klik untuk tumbesaran gambar itu...ade dinyatakan bilangan mata dari setiap produk milo~ sapa tak suka milo..x dapat lah den nak nolong.. haaaa... tak pon u all paw lah dari sape2 janji dapat kumpul mata...

sebenarnya ai dah tukar dah.. tu pon berkat ai nih suka kumpul plastik sampah.. alaaa... ai kumpul untuk hantar ke pusat kitar semula.. oleh kerana hampir 2 bulan dah ai x pergi ke pusat kitar semula.. maka banyaklah plastik2 kat umah ai... korek punye korek... yeahhhhh.. dapat 3 plastik milo 1 kg... walaweh!!!!

hubby ai plak korek2 plastik tin2 minuman dia... carik punye carik akhirnye.. berjaya jugak kumpul mata untuk tebus......

BOLA... 50 mata... korang jangan tertipu ngan bola tu k~ nampak memang lah bergaya.. tapi hakikatnye.. kecik cenonet jek... x caya???? sila tengok sendirik!!!

haaaaaa... kecik kan~ my anis main boleh laaa.. tapi papa dia pon belasah jugak.. pastu boleh lah dengar mama dia jerit plak...muahahaha takut pecah pasu..hak hak hak

nih plak beg dia.. 20 mata.. bagi ai.. tukar beg lagi berbaloi kan... bola nye kecik sgt~

last skali.. terima kasih pada milo yang sudi buat tebusan hadiah tuh.. seb baik ade iklan nih kat blog.. kalo x.. konfem x tahu pasal tebusan hadiah nih... dan yang paling best.. opis milo tempat tebus hadiah tuh.. sekangkang kera jek dari opis ai..tu yang rajin nak tebus hadiah tuh..muahahahaha

sekian..n3 tunjuk hadiah
lalalala

p/s: sapa nak mintak tolong ai tebus hadiah boleh.. tapi kena bagi upah k~ muahahaha.. kejam x???

p/s/s: sape rasa nak dermakan plastik/kotak/tin milo pada ai pon boleh jugakkk.. ai x kesah~ muahahaha.. yang nih x de hadiah~

7 comments:

iem said...

ok gak tu..berbaloi gak kumpul dapat tebus bola n bag tu ...

chugie said...

emm bagus gak ye mengumpul ni?

Zaidah said...

memang berbaloi2...

aNiS tHe BumbleBee said...

i ade byk plastik milo...nnti i pos kt u eh...eh,dorang time ke plastik milo sri lanka?hihihih

fairuz n nani said...

hahaha..baby anis jadik penanda aras untuk bola tu..so cute..ngeee~

kulop ludin said...

haih.. terlepas pandang ngan milo nie...
idak kalu mau kenyang ngan bola!!

jerung darat said...

kalu cmtu bkn kumpul smapah tp da mcm kempen bumi ijau. . .ok pe, kumpul mcm² ley tebus byk menda. . .tahniah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...