Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 8, 2010

...BendaAlah Apakah Itu...TULUN!!!...

"MALWARE DETECTED"

kepada yang pakar2 dalam bab cam nih.. sila lah beri penerangan yang panjang lebar apakah maksud sebenar "malware detected" nih!!

sebabnye ade orang mengadu kat ai.. blog ai x boleh bukak sebab ade bendealah tuh!! ade jugak yang x ade pape masalah~ tapi sian jugak pada yg kena tu.. sian jugak kat ai kan~

tulun lah korang~

p/s: sila lah bagi penerangan pasal ni kat ai k~

p/s/s: kalo korang pernah alaminye pon boleh share jugak!!

p/s/s/s: status nuffnang ai masih lagi ordinary.. masih tunggu reply dari nuffnang.. hope adelah penyelesaian nye..




4 comments:

Zaidah said...

klu guna google chrome memang tak bleh bukak langsung...zai pun tak faham kenapa....

akuvision said...

google chrome ada bug kut, tunggu update terbaru google chrome la kalau camtu.

mahira oya said...

virus mara bahaya

fairuz n nani said...

betol2..masuk gune google chrome x boleh..gune mozilla boleh jek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...