Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 20, 2010

...Ruginye!!!!....


adessslaaa.. kenyangnye!!! korang dah lunch ke?? ai dah.. baru abes belasah nasi goreng kampung tadi..muehehehe...isk3!! dah lunch baru nak tulis n3.. teruk benor jek gaya bz nye.. padahal bukan bz sangat pon~hekhekhekhek...

ooohhhhh!!! tajuk hari ni adalah ruginye~ kenapa rugi???? oh no no no!!! bukan rugi saham~ ai x mampu nak beli saham..muehehehe... ni haaaaa....pasal tebus point milo...

baru berangan nak rembat lagi barang sebijik 2 bola nih... ye ye..world cup dah abes.. tapi nak jugak tebus mata..

tak pon tebus beg milo barang 5 6 beg.. bulih buat bisness.. korang beli k~ muahahaha.. tapi sayang sungguh... beg plastik milo ai x laku... kenapa x laku????

cam nih citernye.. hubby ai yang tersayang tuh.. dia telah bersengkonkol..betol ke eja nih?? belasah jek laaa... dengan budak kantin tempat keje dia.. hubby ai suh budak tuh simpan plastik milo kat kantin dan bagi kat hubby ai...

alkesahnye.. kat kantin tuh bukan macam kat umah.. dorang belasah beli milo 3.2kg skali gus.. bukan macam kat umah ai..beli sekilo sekilo... pagi tadi.. berkat pakatan mereka.. hubby ai berjaya bawak balik 4 keping plastik milo 3.2kg u!!!!

pastu hubby ai suh pi tebus bola atau beg atau ape2 yang patut la... ai pon cek lah point2 untuk setiap produk milo.. carik2 3.2kg punye milo x de!!! uik!!! APAKAH sudah jadik!!! pastu ai pon tepon lah syarikat MILO tuh...

RUPER - RUPERNYE!!!!


3.2kg tuh x masuk dalam peraduan!!! Ciskek sungguh!!!! so~ melepaslah nak tukar bola n beg~ x jadik lah buat bisnesssss... muahahahaha...

so pada korang semua... ingat yek!!! MILO 3.2KG TAK LAKU!!!! Milo takut bola dia cepat habes~ muahahahaha..opssttt.. rekaan ai semata-mata...

sekian... n3 rugi sungguh!!! lalaalala

8 comments:

Atia Adina said...

ops....akak tak tebus2 lagi....valid lagi ke contest ni?

-ad-

|| NaFiRaa || said...

ad..
boleh lagi.. sampai 31.08.. tapi bola dia kak ad kena ikut kempen ah.. tiap2 bulan tukar.. beg sama jek~

Kancilbiru said...

hahaha..ok gak tu dah penah dapat. ni kat umah milo sepaket pun payah nak habis...guano?

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
muehehhe.. kat umah ai suma minum milo.. jarang skali minum teh~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak tau pun contest ni..dah buang semua plastik :P

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
masih ade masa lagi.. sampai 31.08 nih.. eh.. iklan kat blog banyak kan.. x klik eh~ muehehe

fairuz n nani said...

hahaha..tu la sis..len kali cek betol2 dlu..kan dah malu..ngeee~

farah wahida said...

xpe kak..next campaign nnti cube lagi yer:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...