Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 16, 2012

...Delisha Demam | Mamanye X Senang Nak Keje...

Sian Anak mama..
Demam plak dia pagi tadi..
pagi tadi dah berkira2 nak pergi kerja ke tak..
tapi bila tengok delisha masih aktif walaupon suhu badan dedar2..
Ai Kuatkan jugak semangat untuk datang keje..

sampai kat opis tadi.. KOSONG!!
semua pakat2 tepon cakap masuk lambat.. haih~
tepon bbsitter.. Ibu dorang cakap delisha merengek jer.. biasalah budak badan tak sihat..
lagiiii lah susah hati..
nak mintak balik awal memang x dapat neh!! opis kosong!!!

Ai cuma pesan kat Ibu dorang.. kalo demam delisha tak ok jugak lepas makan ubat..
tepon papa dia.. papa dia keje malam minggu nih..
lega sikit hati.. papa ade kat rumah..

Haih~ memang tak de hati nak keje neh..
harap2 delisha ok lah lepas makan ubat..
moga anak mama cepat sembuh..

sekian.. n3 orang x de mood..

p/s: asik x de mood jek..:)


21 comments:

Atia Adina said...

moga delisha cepat sihat

Nens Collection said...

delisha yg suka senyum nih..
semoga cepat sihat ye cyg..
raa: delisha senang makan ubat?

Huda said...

get well soon delisha :)

Salmiza said...

dmam nk tumbuh gigi ke...
Moga cepat sembuh...

eB ezrin said...

tgh musim nih
harap delisha cpt sembuh. :(

Mummy Chubby said...

Alahai ciannya...demam nak adik eh?? heheheee...semoga cepat sembuh ye cayang.

Papa Mifz said...

Delisha copek sihat yer...amin...

inazamri said...

biasanya gitu la kalau anak2 demam mmg sbg ibu ni tak senang hati kita bila di tempat keja.Semoga delisha cepat sembuh.

ct rahani said...

alahai ciannya.. semoga delisha cpt sembuh.. amin..

LYAfrina said...

mmg la zura..kalo anak x sihat,..kt pon xde moodkan..asyik fikirkan anak..
apa2 pon,moga delisha cpt2 sembuh

TeacherAzimah said...

i can feel it. mmg xleh buat keje lansung klu anak x sihat. so better cuti jer jaga anak.. kita pun blh rest sekali hehe

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kalo anak demam mmg x tentu arah dibuatnyer..
nk kije pn tak fokus..
seb bek la sy dpt alya yg jenis x merengek kl demam, sket2 je...

moga delisha cpt sembuh yer!

faiz fakhirin said...

eratnya kasih syg seorang ibu.

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Moga delisha cepat sembuh!

Eliss Mie said...

alahai sian delisha. Insya Allah, baik laa nanti tu :)

Myra Jay said...

Mudah-mudahan Delisha cepat sembuh, mmg kalau budak kecik demam kita susah hati, mesti diorang rasa sangatlah tak selesa kan

Nisa' said...

Aw, dah berapa hari demam ni? Kalau dah sampai 7 hari, bawalah ke klinik yang berdekatan ya?

Sharidawati Shahrudin said...

hope ur baby dah sembuh ok.....

bila demam lagi cepat2 lap dgn air yg sedikit suam. utk turunkan suhu badannya

..::..aRe-Na..::.. said...

musim sama skrg ni kan...
apapun smg delisha cepat
sembuh yer cayunkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...