Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 13, 2012

...Terapi Peluk....

Salam Hari Jumaat..
Moga kita semua diberkati Oleh NYA..

okeh.. di pagi jumaat yang indah ini ai nak share 1 tips..
sesuai untuk yang dah kawen sahaja..
yang belom kawen.. sila kawen dulu baru apply tips nih ok~ kikikiki..

pagi tadi.. cam biasa hubby akan hantar ai gi stesen komuter.. kami naik motor sebab hubby gi keje naik motor.. so ai tumpang sampai stesen komuter..


Ai : Ok bang~ *sambil pegang my hubby..

my hubby : Sayang~ Ustazah (semanis kurma) kata.. kalo pagi2 kita peluk suami atau isteri kita nanti kita lebih bersemangat tau..

Ai : Ye eh abang~ *Sambil peluk kuat2... Ye lah bang.. terus bersemangat neh.. kikikiki

my hubby : Jangan peluk kuat sangat.. x leh napas neh..

Ai : muehehehehe

******************************

Peluk lah Suami atau Isteri anda.. pasti anda akan mendapat semangat baru untuk menjalani rutin harian anda.. kikiki

sekian.. peluk jangan x peluk k~

p/s: untuk yang sudah kawen sahaja tau~


16 comments:

Masya said...

HIHIHIHIHI.. SELALU CIUM DAHI JER... TANGAN MMG WAJIBLAH.. X PERNAH LAGI PELUK² NI... MAU X PG KEJE... HIHIHIHI.....

Myra Jay said...

Hehee, kelakar lak dialog atas tu :)

Tp betul, dengan pelukan dapat menenangkan jiwa yg tengah kusut :)

Nens Collection said...

hahaha..betol2..
peluk jgn x peluk..
jangan peluk time dpt hadiah ajek..kihkihkih

LYAfrina said...

BETUL2..SGT2 SETUJU...
LYA PON, SETIAP PAGI SBLUM KERJA MMG WAJIB CIUM PIPI N PELUK...N BERSALAM..AMBIK BERKAT DRP SI SUAMI.

Atia Adina said...

yer yer.....peluk jangan tak peluk...hehehe

eB ezrin said...

hik3 :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hohohoho...tips indah...mang selalu peluk...hohohoho (^___^)

salam ukhwah...datang follow sini (^___^)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kekeke.. betul3..
kena peluk, ilang stress..
tp betul gak, silap peluk..
tak jd pegi kije... hahahahha
takpun.. lewat masuk opis!
hahahah..

..::..aRe-Na..::.. said...

hehehheeeeeee...sesambil senyum
membaca dialog neh...hehehe...
peluk2 untung2 makin btambah kasih sayang tu kan..heheheee

Papa Mifz said...

papa mifz biaso peluk time tidur atau bergambar jer...hehe

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Jap, ceh terbaca komen papa mifz tu..hehehe...

Kata Dato' Dr Fadhzillah Kamsah, pelukan suami isteri boleh memanjangkan hayat pasangan... Jom peluk ketat2!! ngeeee ;)

madammondoq said...

suami u yg mintak peluk? wah.. bagus sgt ni!! ;)

Liza Razak said...

nak cuba jugak lah tips ni..mesti lagi semangat lepas ni :)

Eliss Mie said...

tu memang rutin kitorang, cium dan peluk tapi dalam rumah laa..bukan luar rumah :p

Aine Ainun said...

Betul2 betul...
Setuju sangat..
Terapi bahagia;)

Aishah Jahirah said...

saya pun dengar terapi peluk dlm semanis kurma tu....xleh amal lg..muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...