Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 23, 2012

...Wahhh.. 3 BE untuk Blog || Nafiraa ||...

Salam Hari Isnin..
Mengantuk lah hari nih.. adehhaiii..
dalam bas tadi rasa cam nak lena jek.. tapi ai kaber2 lah.. kikikiki

okeh.. oleh kerana hari isnin nih memang selalu jek blues
meh kita segarkan diri sendirik dengan melihat perkara2 yang best2.. hehehehe

tadaaaaaaa... best2
3 BE sangkut kat blog || Nafiraa || nih..
sekali harung plak sangkut nye..
Alhamdulillah.. rezeki Allah.. lama jugak blog nie tak di temani ngan BE..
tapi ai tetap gigih menulis blog walaupon x de BE..
sekarang BE dah melekat neh..kena lagi gigih lah nampaknye.. kikiki

Terima kasih yang tak terhingga buat Nuffnang sebab sudi pilih blog ai neh untuk di tempekkan iklan.. terima kasih jugak untuk semua pengiklan2~

Terima kasih jugak buat korang yang sudi ke blog || Nafiraa || nih.. tanpa korang sunyi lah blog nih.. mekasih banyak2.. sayang korang!!!

masa duk print screen BE kat atas tuh..
terperasan plak gambar untuk akaun Nuffnang dah lama x tukar..
so terus tukar gambar baru.. hehehehe..
nak kasi naik semangat neh!!!

sekian.. citer pasal BE

P/S: Ai nampak ramai blog yang dapat BE kan! kan! korang pon mesti dapat jugak kan! kan!

13 comments:

Myra Jay said...

Hehee, yela dah berempat kena la tukar kan :)


BTW, Tahniah ye untuk BE :)

Zura said...

berusaha gigih akhirnye buahkan hasil...

Daddy Ziyyad said...

saya sampai sekarang tak letak iklan kat blog..huhuu...tak paham lah sistem nya

Mummy Chubby said...

jelesnyee...mummy pon nak gigih la gak!

Atia Adina said...

saya dapat...tapi tak ler banyak sangat

Salina@IbuAqil said...

Tahniah dear..
Sama ler kita..
Tp awak lebih 1..
Hik3!!!
Rezeki anak2 kan?!
Mudah2an lama ler iklan tu menari2.. ;)

Salmiza said...

best ler....:-)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah zura!

lely nyer mcm idop segan mati takmo,
ade 1 tp ghitu ler kekdahnyer.. huhuhu

Papa Mifz said...

rezeki kan...alhamdulillah...:)

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah...rezeki.....ramai yg dapat BE ni...

wahida said...

wah...cayalah!!

aku ada satu je BE nok....tapi aku tak kisah pun, yg penting aku enjoy berblogging...hehe..

tahniah nok!!

ct rahani said...

wah 3 sekali.. tahniah2.. sy pun dpt gak.. hari nih baru pasan.. hehe..

Masya said...

tahniahh.... harap lepas ni BE melakat kat sy pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...