Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 12, 2012

...Melayan Permintaan Anak...

Salam Hari Khamis..
Haih~ ape lah malas sgt sekarang nih.. x de mood langsung nak menulis..
tak pernah mood kelaut cam nih sekali..

okeh laa.. cuba untuk tidak melayan mood malas ini..
hari nih nak share gambar kami beriadah kat taman permainan..
seperti biasa.. mestilah My Anis yang request pergi taman nih..

Kami Ber3..
My Anis ngah ralit main gelongsor.. ajak bergambar pon dia tak layan..

muehehhe..
muka hepi Delisha..
bila nampak muka dia kt screen tepon papa dia..
hihihihi

Delisha yang berusaha keras merampas henpon papa dia..
cer tengok gigi Delisha tuh.. seram kan!
ai nak nyusu dia pon gerun jek.. selalu ingatkan dia jangan geget..
hekhekhek

Delisha main gelongsor..
eksited jek muka dia..:)

marah kakak dia peluk dia..
hahahahaha..

seronoknye..
kakak n adik

ceria jek dapat main~

lagiiii

papa pon nak joint skali..
maklumlah.. masa kecik2 dulu mana ade menan cam ginni kan bang?

sekian..

p/s: Tahniah Buat Tuanku Sultan Kedah.. Daulat Tuanku~

p/s: Lama x merayap ke blog korang.. harap2 hari ade lah mood nak merayap.. amin~

12 comments:

Atia Adina said...

seronok tgk anak2 membesar kan....si adik dah boleh main dengan si kakak dah

LYAfrina said...

HEHE..SERONOK LA TU ANIS MAIN SMPAI XNAK BGAMBAR///KEMAIN LG DELISHA KETAWA TU

Salina@IbuAqil said...

Alololo comelnya delisha..
Abeh ati dia dpt men.. ;)

eB ezrin said...

wah kuning.... i lioke.... :)

::NureeN:: said...

mmg tmpt utk anak2 berhibur.. klau x tunaikan hasrat anak hati jd sayu & sedih kan..

faiz fakhirin said...

melayan budak kecik main, mmg best...

Salmiza said...

bile layan anak mcm ni satu terapi kan...:-)

Masya said...

WAHH CERIANYA DIA... SERONOK DAPAT MAIN YER...

..::..aRe-Na..::.. said...

hehehhe..kemain sonok lagik anak2..
geram tgk aksi delisha tuh..chomei jek..hehehee

Marya Yusof said...

Sporting! Gigi Delisha tu comel, kecik2 je... rasa nak cium lah...hehehehe

Papa Mifz said...

syok nyer beriadah dgn family kat tmn permainan...:)

Aishah Jahirah said...

hihi.tgk menan mcm ni kdg2 saya yg main...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...