Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 25, 2012

...Luluh Hati Mama...

Selamat petang~
Dah lunch ke?? moga menu korang best2 k~

hari ini ai nak citer pasal Delisha.. citer nih jadik pada hari isnin lepas..
seperti biasa.. hubby akan drop ai kat depat rumah pastu terus gi amik anak2 kat rumah ibu dorang.. amik pakai motor jek..

Miliki Pisau yang hebat di sini

sekejap lepas tuh bunyi motor papa.. keluar lah sambut dorang..
dari jauh dah nampak muka papa masam jek..
mesti ade lah mende tak kena tuh..
pastu hubby kata mulut delisha pecah..
errkkk.. terkejut jugak memula tuh.. tanya hubby kenapa..
Ibu dia cakap.. delisha lagakan mulut dia ngan grill pintu..huhuhuhu..

kesiankan~
luluh hati mamanye bila tengok mulut anak luka dan bengkak cam tuh..
rasa nak mengalir jek air mata..huhuhu

agak teruk jugak luka nye kan~
tapi ai tahu memang dia punye fasal nih.. delisha nih kalo tak kena hangin dia, dia memang akan nangis pastu cam gaya nak guling2.. tak kira dah tempat dia nak landing tuh selamat ke tak.. dia main landing jek.. tu salah landing kat grill pintu lah tu..

Jadikan Kereta anda Sehebat Ferrari dengan SHELL Helix

Delisha.. Delisha.. Jangan cam tu lagi yer.. sedih mama tengok.. luluh hati mama bila tengok delisha luka cam nih.. lain kali sebelom guling2.. cek kawasan dulu yer sayang.. agak2 dah selamat baru guling2 tau~

Jaga diri baik2 tau.. Mama sayang sangat kat anak2 mama.. dengar cakap kakak k~

sekian... kisah Delisha..

P/S: Cian sangat tengok mulut dia.. baru jek pipi luka hari tu.. huhuhu

Jana Pendapatan anda dengan Churp Churp sekarang!!

24 comments:

Fieza79 said...

cian nya delisha...bengkak dah mulut comel tuu...

Anamarza said...

ala ciannya..ainul pun suka merajuk main ikut suka je nak landing nak lembikkan badan :(

maszmadi said...

alahai delisha... lepas ni bebaik yerk, jgn buat mama n papa risau..k

Mummy Chubby said...

Biasala budak baru explore...selagi tak kena, dia xtau cane sakitnye..hehehee...

Atia Adina said...

tak per ra.....luka kat mulut tu cepat baik....adam ngan atia selalu gak jadi cam ni.....kejap jer tgk dah baik dah....

Eliss Mie said...

nanti dia tahu dia tak buat dah. biasalah budak baru nak explore dunia katakan :)nampak macam bibir angelina jolie apa :p

madam casper said...

Kesian..mesti sakit nak minum susu tu...nama dia macam dalam cerita hafalan solat dalisha :)

Nens Collection said...

ALAHAI SIANNYER DELISHA..
SILAP LANDING YE..HOHO
MUSTI SAKIT NK NYUSU TU..

Dhiaqiud said...

alolo..cian nye delish...ilang 1000 wit antaran..hehehe..besar2 t ilang la parut dia tu..

apak cikidong said...

oklah tu...nampak cun sikit mcm liyana jasmay :)

ainnoraini said...

alaa ciannyee..sakit tu kann...
suka nama dia laa..sedap dipanggil..

eT said...

cam besar jek bengkaknyer tu...cian delisha...cepat baik yer...

Salina@IbuAqil said...

Alahai sayang..
Sakit tu..
Seksi plak jadinya..
Mcm bibior angelina jolie..
Hi3!!!
Delisha syg, cpt baik ye..
Kena tuam kot tu Zura..
Bengkak..

zh-ena said...

bengkak terus mulutnya...

Sidratul Muntaha said...

sian dia..
adoiuh
mesti sakit sgt2 tu..

TeacherAzimah said...

Allahhuakbar! siannya delisha..moga cepat sembuh ya

Aishah Jahirah said...

adeh sakitnye....salah landing punya pasal cian dia.....moga cepat baik ye delisha...

Izan Ishak said...

alahai delisha... auntie yg tgk ni pun rasa sakitnya... moga cepat2 sembuh ye...

..::..aRe-Na..::.. said...

bkn takat mama delisha jek yg sedih
tgk keadaan anak luka gitu..saya
yang tgk ni pon,sedih jgkk..
terus tingatkn anak sdiri..gini
la kan bila dh ada anak2..
semoga delisha cpt sembuh yer sayang..

Marya Yusof said...

As salam mama zura,

Adeh, auntie yg nengok ni plak rs sakit... Keciannye Delisha... Kiss & hug from auntie... Cepat sembuh ye cyg!

LYAfrina said...

aduyai... teruk gak luka tu..kesian delisha..msti sakit..nk myusu pon msti pedihkan..

Masya said...

alahai kesiannya.. anak sy dulu bau nak belajar jalan pun macam tuu tau.. sampai sekarang berparut kat bibir bawah... sekali pandang.. mmg tak perasan...

Sharidawati Shahrudin said...

susah kan bila hntr kt rumah pengasuh...bila kita jg lain lah sikit, sure tak kelip mata tapi doq monitor je anak kita.. tapi yelah dah ibu pun bekerja ....kena sabar je lah.... get well soon Delisha ! ade taruk minyak gamat kat bibir tu?

ct rahani said...

alahai ciannya.. semoga cpt sembuh ye syg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...