Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 3, 2012

...Senarai Nama Peserta GA FM Ganu...

Okeh.. jom cek senarai nama peserta GA FM Ganu nih..
ade ke x de nama korang k~
kalo x de sila inform ai secepat mungkin ok~

1. aEn+aReaL=Ryan Link
2.
MRS. K

3.
Eliss Mie

4. Munnafendy

5. ieyda

6. Aine Ainun

7. SyUhAdA

8. Leily | Ummi Alya Husna

9. eB ezrin

10. Salmiza

11. zh-ena

12. Ibu Amani

13. Salina@IbuAqil

14. Mamalieyna

15. sue zainun

16. Myra Jay

17. Daddy Ziyyad

18. Ummi Hanie

19. LYAfrina

20. ::NureeN::

21. Marya Yusof

22. Atia Adina

23. Masya

24. ct rahani

25. Aishah Jahirah

Terima Kasih Buat Semua peserta yang sudi joint GA ini..

2 pemenang akan ditentukan melalui random.org!!

GOOD LUCK semua!!

sekian.. N3 senarai nama peserta GA~

p/s: 1 nama dari shoutbox ai terima jugak.. mungkin mamalieyna ade masalah untuk tinggalkan komen kat n3 GA..

p/s: thanks semua~

15 comments:

Huda said...

ala..rugi x join sama :) dah beso delisha ye :)

Atia Adina said...

harap2 dapat kat saya

Aine Ainun said...

Ya...nama sy ada dsitu;)

Myra Jay said...

Yeay nama ada :)

aEn+aReaL=Ryan said...

ada..ada..hihi

sue zainun said...

yeayyy ada2..:)

Papa Mifz said...

terlepas sudah...huhu

::NureeN:: said...

no 20 lapor diri :)

zura, nureen juz pakai sony cybershoot waterproof jerr.. perasan x masa kita jumpa dlu kat umah eb, kecik je camera nureen hehehe cuma boleh msk dlm air :)
dpt adiah masa anniversary 2thn lepas :)

wahida said...

apesal aku tak tau ada GA ni? huwaaaaaaaaa!! nyammmmmmmpahhhhhhh!!!

Daddy Ziyyad said...
This comment has been removed by the author.
eB ezrin said...

eB no 9. puh3 ;p

madammondoq said...

i pun tgh lambung voucher spa kat blog tu.. ;)

LYAfrina said...

yeayyy,, nama lya ada :-)

Salmiza said...

huurayyy nama kite ada... Kite nak ek...:-)

faiz fakhirin said...

Luck your good la kepada pemenang...eh, betul ker ayat aku...biar jerla...hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...