Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 17, 2012

...XTVT Mereka Di Kala Tunggu Mama Abes Kerja...

Salam Hari Selasa..
masih lagi dalam mood x bape best..
Suhu badan Delisha pagi tadi masih dedar2..
tapi paksa diri untuk masuk opis jugak sebab ade tender nak kena siap hari ni..

masuk opis jek terus mulakan kerja yang penting..
tetiba big boss masuk cakap tak jadik joint tender tuh~
huhuhuhu.. kalo lah semalam dh inform tak jadik joint tender tuh.. confirm hari nih ai cuti jaga anak.. huhhuhuhu

okeh lah.. sementara mood masih lagi x bape best..
meh kita pakat layan gambar buah ati ai 2 orang nih..
kejadian ini berlaku hari sabtu hari tu..
dorang ikut ai masuk opis.. skali ngan papa dorang..
bbsitter x jaga hari sabtu.. sob sob sob...

Mangsa keadaan.. kotak A4 mama..
kotak nih ai nak wat balik sebenarnye..
jadik bahan menan dorang plak.. kekekekeke

kiut x???
kikikiki..

kakak pon muat jugak masuk lam kotak tuh.. heheheehhe

okeh!! kakak sudah geram.. teom sekali!!!

sonok dorang melasak lam bilik meeting.. nasib big boss tadak..
hahahaha.. kalo x.. konfirm fengsan!

hehehehe..
amboiiiii.. kreatif nye!!!

santainye anak mama lam kotak tu~

semua gambar kredit to my hubby..
dia lah bbsitter pada hari itu.. ai sibuk kat luar.. maklumlah ngah keje..
terima kasih abang.. atas segala pengorbanan abang..
sayanggggg abang sangat2!! muahsx!!

sekian.. n3 gambar anak2

p/s: korang pernah bawa anak2 gi opis x??

17 comments:

TeacherAzimah said...

penah jugak bawak anak ke bilik guru terutama bila ada kerja on weekend or waktu malam. alahai.. tak jd kerja dibuatnya. asik lar kawal diorang jer. bilik guru ni jd mcm padang permainan diorang jer huhu... serik.

LYAfrina said...

hehe... ni meti masuk kotak ajaib doraemon tu..

lya pon biasa gak bwk asya pegi ofis.. mcm jumaat baru ni, ot..dia nk ikut lya k ofis..bwk j la..

Eliss Mie said...

lama dah x bawa nuha dg ofiz :)

Sharidawati Shahrudin said...

wahh suka lah anak2 you dtg opis u ek?hehe

apak cikidong said...

lepas ni belikan la dia keter kecit tuu... sian dok lam kotak :D

Atia Adina said...

comel jer aksi2 si delisha dalam gambar2 tu.....hehehehe

SYANI said...

Kalau delisha nyorok dalam kotak tu sure susah nak jumpa..hehehehe

Salmiza said...

klu opal ikut kite g sek alamat x mnjadi la keje... Tp klu ayahnya ke sek blh plk ddk diam....:-)

Chenta Qaseh said...

Assalamualaikum to all blogger sisters!!! Interested in our Review and Win contest. Please read the the T&C for further information ya.

http://www.chentaqaseh.com/

Aine Ainun said...

Anak demam mmg x snang kan, sy fahamtu...

Hehee, takpe walopun kotak, boleh dibuat mainan...;)

Aishah Jahirah said...

sonok diaorg dok dalam kotak tu...bertuah cik abg tolong jaga...;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai... hehe.. is xpernah bawak lagi.. tecik lagi (^___^)

Nens Collection said...

mcm dh special gift gayanye..hehe

Papa Mifz said...

leh concentrate buat kerja tak kalo bwk anak g opis tuh...hehe

Zura said...

nak kurier kan ke mana budak 2 org tue...hehe..

Myra Jay said...

Kakak Anis pun join sekali adik masuk kotak ye ;)

..::..aRe-Na..::.. said...

ekeikeikeiii...chomei jek
adik ngn kakak dok dlm kotak
tuh heheheeee.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...