Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 27, 2012

...Mohon Maaf Kepda Pemenang FM Ganu | Pos Return!!...


Salam Hari Jumaat yang penuh berkat..
Lambat hari nih bersiaran kat blog.. tetiba terbz plak hari nih..
nak kena ikut big boss pergi bank laa.. haih~ sabar jek laaaa..

Okehlah.. Berbalik kepada tajuk..
Mohon Maaf kepada 2 pemenang GA FM Ganu..
Hadiah anda yang telah dimaklumkan pengeposan tempoh hari telah di tendang balik.. huhuhuhu..


Mencik sangat!!!



Alasan yang dorang tick kat situ melebihi had!
pelik jugak ai.. sebelom nih bukan ai tak pernah terima FM & Key Chain pakai Pos Ekspress nih.. okeh jek sampai ke tangan ai..

Kepada Nureen & Myra..
Pengeposan akan di lakukan sekali lagi..
tapi bukan Pos Ekspress lagi.. Serik dah~ hehehehe
Tapi ai akan pos minggu depan yer korang.. sebab ai balik kampung weken nih.. cuti sampai hari Selasa.. hehehehe..

Selepas urusan pengeposan dilakukan..
ai akan inform karang balik kat blog nih k~
Mintak Maaf sekali lagi ~
muehehehe

sekian.. N3 pasal pos kena tendang~

P/S: korang pernah kena cam nih tak???







14 comments:

Nens Collection said...

raa..leni dokumen je leh pos guna ekspress..yg lain sume kene pos laju..ade skali aku order tudung sela je pon, dlm tenet..die ckp ke aku nnt die pos balik sbb ekspress x time brg selain dokumen..

|| NaFiRaa || said...

Nens..
patut laaa.. sebab abg tolong beli dulu sampul surat tuh.. 2 hari lepas tuh br pos.. skali return plak.. huhuhu

zh-ena said...

ha;ah mmg tak blh guna pos xpress tu utk antar dokumen jea

pizet said...

penah kena jugak...trus x jadi nak pos..alasan dia bukan dokumen..troma ngan poz malaysia dah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tak pernah..

ooh, gitu yer..
baru tau pas baca komen2 diatas.. =)

ct rahani said...

setau sy pos ekpress memang khas utk document jer.. tp baru2 nih sy dpt FM dr k.wahida dgn pos ekpress ni la.. ntah la.. hehe..

Myra Jay said...

Kalau jadi cenggini pejabat pos return duit kat kita takpe gak-tp kekadang lepas jugak walau bukan Doc.

Diorang nak soh guna pos laju la tu-kalau nak guna pos biasa kat myra pun xpe Zura-rasanya xdak masalah kot..

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Post express mmg utk doc je yang.. pernah tanya hubby...menyammmpah kan! :( hehee

faiz fakhirin said...

aritu pnh pos baju pakai pos express, lepas jer...baju sehelai...

wahida said...

aku kalau hantar FM, mmg pakai pos ekspress je nok..selama ni mmg ok je...sampai on time je...
tapi utk ct rahani ada problem pulak...org lain punya FM sampai okey pulak...huhu...

Munnafendy said...

la...tlbih berat ke?

ellynadyra said...

pernah kena cam ni, sebab letak brg dalam envelope tuh, baru tau, dokumen only!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is baru sempat singgah hari ni.. terbizi sket.. huhu o|^_^|o

is xpenah kena lagiks... huhu
penat gak tapi kan, kita dah send, kena send sekali lagiks...

Jo-Blogger said...

uiks 1st time tgk..ala kengkadang derg tu mmg manyak cengkadak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...