Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 5, 2012

...Ole-Ole Dari Pulau Redang...

Salam Hari Khamis~
Moga semua sihat2 k~

hari ini nak tunjuk Ole2 dari Pulau u~
Pulau Redang yer kawan2..
Walaupon Pulau Redang itu berada di perairan negeri Terengganu kesayanganku..
Tapi ai tak pernah lagi jejakkan kaki kat Pulau Redang tuh..
SADISKAN!!!
bukan Pulau Redang ajer ai tak pernah pergi tau~ Semua pulau pon ai tak pernah pergi~
Uwaaaaa... sadis jek dengarkan!!

Tak pe.. InsyaAllah..kalo di izinkan NYA.. Di Murahkan Rezeki Oleh NYA.. sampai lah kan~
korang tolong doakan kami yer~

okeh..berbalik kepada tujuan sebenar N3 nih..jauh plak melalut~ kikiki..

Tadaaaaaa....
Ole-Ole Dari Pulau Redang!!
Terima Kasih Buat Kelik ai.. Zul~
Key Chain & Cute FM..

Haaaa... x caya tuh FM??? mai ai kasi tunjuk k~

nampak x magnet kecik warna hitam tuh~
haaaa... percaya dah??
kan~ kan~ kan~

Veri de CUTE kan~
lebih kurang saiz duit syiling 10 sen lama jek kan..

Banyak okeh~
cute2 belaka!!
tak sabar nak letak kat petiais..hehehe..

ade sape2 yang berkenan???
muahahahaha..

sekian..n3 menunjuk2~ lalalalala


20 comments:

Aine Ainun said...

Nafira.
Saya pon teringin nk g redang...
Xkesampaian lg hajat tu;)

::NureeN:: said...

mmg cute sgt.. nakkkkkkkkkkkk
kalu ellesya tgk ni dia nk semua.. ;p

Eliss Mie said...

x terliur sebab suka fm yang ada tulis nama tempat..hahahahaha

Kancilbiru said...

bukan dia suh bgi kat ai satu ke? hahaha

Fieza79 said...

wah baru blk bercuti..
ok bak satu ole2 tu hahaa...

wahida said...

cute...apa kata ko sedekah satu kat aku? byk sgt tu...hehe...

LYAfrina said...

A AH..MMG KIUT MIUT SGT..
SAMALA DGN LAY KAT TRG PON X HBIS EXPLORE LG..MMG X PNH JEJAK PULAU.. HUHU..

Liza Razak said...

comelnye FM tuh..saya pon gila FM jugak

Myra Jay said...

Memang kiut sesangat, Nak 1 boleh? :)


Zura-P.Pinang pun tak penah sampai la ye.. Meh la jenjalan kat sini kita ngedate :D

TeacherAzimah said...

alamak comelnya fm tu terliur dah TA hehehe

Aishah Jahirah said...

besar syiling seposen....cute tu...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jgn katakan awak,
sy yg mmg anak jati teghanu ni pun blom pernah jejakkn kaki lg pulau redang... hhuhuuh
pulau kapas dh la, mase animun aritu.. =)

tp pulau redang sggggt shanteek wooo,
bilela blh pi gak ni.. ;-P

Papa Mifz said...

kene pergi pulau redang...cukup indah di sano...hehe

faiz fakhirin said...

comel kiut miut..hehe

eB ezrin said...

comelnyer, nak boleh? hik3

Nens Collection said...

tecik2nye FM..comel plak tu..hehe
raa..tudung bawal..comel kan..hehe

midonz said...

keciknya

ct rahani said...

comelnya.. nak jugak.. huhu..

sy lak baru dpt jejak pulau kapas.. tingin gak nk gi pulau2 lain kt ganu tuh.. bila la agaknya.. huhu..

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Wah, comelnye FM tu... Teringin gak nak pergi Redang tu, plan nak g next year tp tak tahulah...

Biasalah zura, depan mata mmg ssh nak pergi, tmpt yg jauh2 dah pergi dulu...hehehe... Sy ler tu ;)

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...