Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 21, 2012

...Aiskrem Goreng Resipi Myra | Meletopsss!!....

Salam Hari Khamis..

Hari ni ai nak tunjuk2 hasil kerastangan ai..
membuat aiskrem goreng~
resipi dari Myra..
Senang nak buat dan sedap dimakan.. muahahaha..

Tadaaaa... Amacam?? 
Meletopss tak ruper aiskrem nih???
sedap hingga menjilat jari okeh!!
dan 
x cukup!!!! huhuhu

My Anis dengan Aiskrem goreng nye~
kemain suka lagi dia..
tak cukup sorang 1 bijik.. 
nak buat lagi roti dah habis.. nanti2 mama buat lagi k~

Tengok!! betapa sedapnye aiskrem goreng hasil kerastangan ai..
sampai muncung2 mulut My hubby..
lagi dasyat! cer tengok My Delisha tuh.. yang ngah menggelupor berebut aiskrem goreng ngan papa dia.. muahahahahha..
tak padan ngan kecik!! makan nak pegang sendirik!!

Myra.. thanks yer atas perkongsian resipi aiskrem goreng ini..
tak nyesal buat.. sedap!!
tapi x cukup 3 bijik.. kena buat lagiiii.. hahahahaha

sekian.. citer aiskrem goreng~

p/s: korang dah pernah makan aiskrem goreng???

27 comments:

MRS. K said...

laaa.. nape buat sikit je yang?

wahida said...

aku biasa mkn eskem goreng ni nok...tapi nak buatnya ntah bilalah...malas yg amat...haha...

Nens Collection said...

aku pon amek resepi dr myra jay..dh buat lama..tp x terpublish2 lagik n3 nye..haha

ngade muka abg mkn eskrim..huhu

Huda said...

alamaksedapnye..nak try gakla :)

ct rahani said...

x penah makan.. nak try buat jugak la.. ramai yg ckp eskem goreng nih mmg sedap.. :)

Myra Jay said...

Wahhhh dah dapat makan ye dear... :)
Kesian Delisha sampai berebut ha dengan papanya ;)

p/s: Thanks dear bg backlink, patut ada trafik masuk dari sini hari ni :)

eynda said...

Dah tengok resepi, nanti boleh buat... tak pernah makan :-)

Fieza79 said...

heee fieza pun dh try resepi myra ni..belum sempat publish..mmg sedap kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

besssttt woo,sini beli mmg mahal!

haah, tepek la resepi..
leh try2 wat kl ghajen.. hehhe

Nia said...

wah,..mesti sedap kan :)

::NureeN:: said...

nk try jgk la.. bg asben & ellesya mkn.. terjah blog mj skrggggg!!!!

oya said...

sedap la pulok

cik nani said...

menarik ni..boleh cuba..hehe..

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal yer..saya singgah dan follow sini..jom jemput singgah ke blog saya

Salmiza said...

tak penah mkn..nak kena cuba ni..:)

Salmiza said...

tak penah mkn..nak kena cuba ni..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafiraa...cantik eskreem nafiraa..bolat jer!

LYAfrina said...

selalu makan..tp x pnh buat sndiri.. nk test wk sndiri..aiskrim goreng ori kat KT best.. tepung tebal..x guna roti.. tp skarang ni xtau la..ada x lg y buat sndiri ni.. rsanya byk y sgera da

eB said...

eh krg adeq bradeq wat serentak eh? len2 inti jerk :)

Sharidawati Shahrudin said...

sedapnya......!!!

maszmadi said...

sedapnye..... nak jugak.....

Masya said...

tak pernah buat lagi... tak berkesempatan nak buat huhuhuhu

Papa Mifz said...

tak pernah lagi mkn aiskrim goreng tuh...biaso mkn aiskrim beku jer...hehe

ainnoraini said...

Mcm senang tp nk buat tuu betapa la rajinnnnnye tau..

Izan Ishak said...

alooo... nak juga nak juga! ini yg buat tak sabar nak buat sendiri ni... nyum2...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

laaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaa sudah tidak berblogwalking... salam kebizian yang tidak terhingga dari teratak siFaqir ilmu..
...................................
terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
...................................

Saya Disini said...

sedpnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...