Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, June 27, 2012

...Apa Yang Penting! KERJASAMA!! | Rumah KAMI....

Salam Hari Rabu..
Moga Hari ini lebih baik untuk kita semua..
Amin..

Apa Yang penting!!
KERJASAMA!!
My hubby dengan pekerja2 yang wat reno rumah kami..
ngah gigih nak pasang kipas kat ruang makan.. masa nih dorang ngah bincang cam ner nak tanam skru untuk ikat kipas nanti.. tau tak cam ner??

kalo ikutkan tu keje My hubby sendirik jek.. dorang x buat keje lektrik nih..
untuk pengetahuan jugak budak2 nih tinggal kat rumah kami ngah reno nih..
tapi dorang nih memang ringan tulang.. tolong jugak my hubby pasang skru tuh.

Korang jangan buat2 tanya mana satu My hubby k~
ai kecik ati nanti..muahahaha..
My hubby tuh memang jenis selamba jek..
dari rumah sewa kami ke rumah reno depan rumah.. dia keluar gittu jek..
x pakai baju pon~ selambe jek kan~
Walaupon sekali pandang sama jek ruper my hubby ngan pekerja indon tuh..
tapi sebagai isteri yang baik ai still boleh kenal dengan lebih jelas mana satu my hubby..
hak hak hak hak..
ampun bangggg... muahahaha

proses reno dah tak banyak dah.. insyaAllah.. awal bulan 7 nanti kami dah leh start cuci2 rumah dan pindah2 barang sikit2..
Harap2 semuanye berjalan lancar.. aminn..

sekian..


P/s: Plan nak pasang kipas yang ade lampu kat meja makan nih.. ok kan??

23 comments:

Myra Jay said...

Hheheeee, isteri Mithali tu.. ;)

Mesti hubby Zura puas dapat hasilkan sndiri rekaan untuk rumah idaman :D

Mummy Chubby said...

Amboi! reno dgn bersungguh-sungguh ok. takpe rumah sndri kan, kena la berkorban skit.

Huda said...

syiok lak tgk zura dah nak pindah umah baru :)

Nens Collection said...

X SABARNYE NK G SHAH ALAM!..EKEKE

MRS. K said...

raya kat umah baru.. yeay

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Mula2 mmg tak terfikir pun nak cr yg mana satu hubby zura until zura ckp! hehehe... Apa2 pun itulah suami yg Zura peluk & cium tiap harikan...hik3... Tanda syg tu! :))

Sukalah Zura hubby & wifey ni! Sporting gitu! :))

Nnt jgn lupa tunjuk gambar kipas berlampu tu ye...mesti blink2 :))

::NureeN:: said...

kami dlu pon semua pasang sndri jugak.. nasir ajak kwn kilang dia dlu.. skru besi tue kena pasang dr atas bumbung lagi tau tp klau umah bwh ni nureen x pasti plak.. hehhee
jumaat ni nureen bg recipi kat n3 yerr

pizet said...

raya dgn posa rumah br la macam ni...hihi

hanafi setapa said...

Uisssssss...
Tah tu.....
Sape tu yang macho.....
Hahahahahaha

Azian Elias said...

oo nak masuk rumah baru ye..

eB said...

nmpk bsr jerk zura... camner ok x drg wat keje?

Salmiza said...

yea yea...x sabar nak masuk rumah baru!!!!

maszmadi said...

bestnyer bestnyer nak masuk umah baru..... start minggu dpn leh arr angkut barang sikit2 lepas balik keje kan... maklumlah, umah seberang jalan jerk.. hehe

Daddy Ziyyad said...

wakakakakaka...nasib baik boleh cam suami sendiri!

awat budak2 indon tu kena censored..ekekeke

kipas berlampu letak kat area dining, okay...cantik :)

Daddy Ziyyad said...

Oh, suami awak ada lesen wiring ya? Dia ambik kerja part time tak? kalau ambik, boleh beri saya contact number, mana lah tau saya nak betulkan wiring rumah saya ni...;)

ct rahani said...

sonoknya zura.. raya umah baru la tahun nih.. leh wat open house + warming house sekali.. hehe..

Dhiaqiud said...

kalo kat kg bleh la kuar x pakai baju..ini tgh2 bandar kuar x pakai baju ker?? malu..malu...anis n delish pun tau pakai baju...ishhhh..ishh...

LYAfrina said...

seronokla zura..mti x sabar nk muk rmh ni kan..

Papa Mifz said...

nanti beraya dirumah baru la yer...best2...;)

Izan Ishak said...

untunglah zura en suami boleh pasang sendiri kipas tu...

wahh... tak sabarnya nak pindah umah kan.

Masya said...

hihihihi... dah nama suami kan.. dr jauh pun mesti dah kenal bentuk badannya.... semoga segalanya dipermudahkan...

Sidratul Muntaha said...

semoga uruasn masuk rumah bru zura ni dipermudahkan..
insyaa Allah

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...