Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 11, 2012

...Pembuli Dan Mangsa Buli Tercomel...

Salam Hari isnin..
teramat lah bz hari nih..
tak sempat nak update pagi2 tadi..
masuk2 opis jek terus bersilat ngan dokumen tender..
hari nih nak kena hantar..

dah habes kes tender..
nih standby nak masuk meeting plak..
adeh hai..

curik2 tulis n3 lunch..
bigboss suh lunch awal sebab nak meeting jap lagi neh..

hari ni nak share 1 kes buli.. 
pembuli dan mangsa buli tercomel di muka bumi..
muahahaha..

Mangsa Buli dan pembuli itu..
muahahahaha..
dah bosan dia bedung adik botak (patung) dia gi bedung adik dia plak..

yang si adik plak.. ikut jek kakak dia bedung dia..
bedung2 nih mesti dia belajar kat rumah ibu dia neh..

Kemas jugak dia bedung adik dia.. 
tapi kakinye terkeluarlah..
maklumlah.. baby yang dah terlebih umur nih..
mana nak muat.. muahahahahaha

Posing maut 2 beradik...
si adik ngah menggelupor nak lepaskan diri..
hahahaahaha..

sabor jek lah melayan 2 beradik nih.. 
ade jek keletah mereka yang buat mamanye tak menahan..
muahahaha..

sekian.. aksi 2 beradik..

30 comments:

Eliss Mie said...

muka rela jer adik dia :)

SYANI said...

ang adik pulak diam je bila kena buli dengan kakak ..

Mummy Chubby said...

'kekejaman' dirumah...mksd tersirat, dieorg nak adik lagi laaa...ha ha ha

eim said...

adik nye nampak rehdo je kena buli ngan kakak hehe

Saya Disini said...

:)

Atia Adina said...

sayangnyer kakak kat adik dia....bagus adik leh senyap akak bedung

cik nani said...

bagusnye kakak anis...dh blh tolong mama jaga adik la cmni..hehe..

Nens Collection said...

HAHAHA..
NNT ADE BABY..MESTI TUGAS BEDUNG MEMBEDUNG KAKAK ANIS TAKE OVER..HAHA

RAA..TIME KASIH BUAT N3 KHAS TUK I..SEMPAT BACA MASA UMAH MA AITU..XDAN NK KOMEN..HEHE..TOCHE2..;)

Daddy Ziyyad said...

nasib baik tak dibedung nya sampai ke kepala! :)

ct rahani said...

comel jer muka rela si adik tuh.. hahaha..

Aishah Jahirah said...

aloloh comel je...sti si adk dah rasa rimas tu..hehee

Salmiza said...
This comment has been removed by the author.
Salmiza said...

bagi la adik lelaki plk sis...nt dorg leh main pondok2..hehe

Salmiza said...
This comment has been removed by the author.
Salmiza said...
This comment has been removed by the author.
ainnoraini said...

Biasa la tu..gurau senda adik beradik..

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Kakak Anis so sexy! muahahaha ;P

Seronok tgk telatah anak2 ni kan... Penglipur lara :)))

..::..aRe-Na..::.. said...

alolooo..chomei jekkk..hehehe..paling beh nengok c adik..relakan aje apa c kakak buat hehehe...

eB said...

ha3.... cian tgk muker mangser buli yg cam nk nanges tuh... leh geng aeeky nih ;p

Papa Mifz said...

oh si adik mengikut perintah jer eh...hehe

wan habibah said...

hahahah... muika adik pasrah jeeee...

Cho Zila said...

sabojerler.. pendera utama ibu dia sebab biarkanjer pendera bermaharajalela... keh.. keh.. kiutjerkan nanti jadi kenangan kala dewasa....

::NureeN:: said...

x pe kakak anis, tgu adik delisha besar nanti kita tgk sape buli sape hehehe

Rai said...

hehe..macam macam je perangai anak2 ni kan..kering gusi dibuatnya..

Norzie hany said...

Macam2...hehehe

Liza Razak said...

comel je perangai diorang ni :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

aloloo.... lama is xmai sini, mai angin xbopa nak rajin... keh3 (^___^)

Myra Jay said...

Cool je Delisha kena bungkus dengan kakaknya-sporting tu :)

Izan Ishak said...

alahaiii... sian adik, terpaksa redha dibuli oleh si kakak... huhu...

Anamarza said...

Bagusnya adik beri kerjesama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...