Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 8, 2012

...Sambutan Kecil Di Hari Besar Kami...

Salam Hari Jumaat ..
Moga kita semua sentiasa dalam lindungan NYA..

Hari ini nak abadikan sambutan kecil2an kami di hari ulang tahun perkahwinan kami..
Kami tak sempat pon nak datim cam adik ai Nens..
cuma sempat makan2 jek.. 

Shid Seafood Ikan Bakar
Padang Jawa
menjadik pilihan KAMI..

Menu Pilihan KAMI..

Air pilihan KAMI..

Kerapu Masak Stim Halia..
sedap~


ARRggHHHHHH... Sila Lah Makan akuuu..
nyum Nyum!!
ai nih memang suka makan ikan.. tak kesah lah ikan ape pon!

Kerabu Mangga yang menjadi pujaan hati KAMI..
Dan..
Udang Goreng Kunyit..
Meletopsss~

Me..
Isteri a.k.a Mama yang baik mesti kena melayan suami dan anak2 makan..
hahahaha.. 

MY Lovely Hubby n My Notti Delisha..
haih.. lepas nih kalo nak celebrate Anniversary tak mo dah ajak budak notti 2 orang..
mama nak gi dating ngan papa jek..
lasak tak hengat laaa budak 2 orang tuh!!
rasa nak geget2 jek!!

My Anis.. pon notti jugak..

Main Game jek keje dia..
suh makan tak mo..
lepas nih 2 2 tinggal umah IBU.. lepas dating baru gi amik budak notti 2 orang..

Keseluruhan nye...
Hepi lah dapat makan2 sambil berferang dengan anak2..
bukan tak biasa.. kat rumah pon berferang dengan anak2 jugak sambil makan..
mungkin next year nak try dating berdua plak..
anak2 tinggal kat Umah IBU dorang..
Mama Papa nak privacy!
muehehehe..

sekian.. N3 Makan2 Anniversary KAMI..

P/s: sendirik wat N3 sendirik terliur n lapar..huhuhu 

p/s: Maaf pada yang puasa..hihihi

22 comments:

Saya Disini said...

sedpnyer..germ tngk mulut ikn tu..ternganga

inazamri said...

nasib akak baru je lepas lunch.hepi anniversary

mama qistina said...

Sedap sedap sedap...terliur nengok lauk sume tu dating ngan anak anak memang riuh rendah kan...hihihi...tak menang mulut dibuatnya bukan tak menang tangan lagi dah ..

::NureeN:: said...

perghhhh... menu ni terngakat abes... mmg layan lah..

cik nani said...

lapar balik jadinye bile tgok ntry ni...sedapnye...ikan kerapu stim...tahniah sis kerana mempunyai keluarga yg bhagia..:)

eim said...

rasanye pernah makan kat sini sekali..sedap jugak kan

Sharidawati Shahrudin said...

sedapnya lauk pauk you all order. hehehehe

sha tumpang tengok ajelah ye?hiks

ct rahani said...

ikan palaing menggoda.. hiks.. tp sy kurang sket klu stim nih.. lg suka 3 rasa.. hehe..

Mummy Chubby said...

ni bukan kecik2 punye celeb cayang...tahniah!!

Masya said...

hadoilah terliur tgk makanan tu semua....

Papa Mifz said...

wah mcm menarik jer tpt mkn tuh...nak try la satu hr nanti...

Myra Jay said...

Sedapnyer menu...

Takpe Zura, kehadiran anak2 menceriakan sambutan anniversary korang berdua ;)

Happy Anniversary again ye ;)

LYAfrina said...

zura..sori bru dtg sini..

happy anniversay in advance.. moga bahagia mjnjadi milik kamu selamanya..

sambutan hari spesel..diserikan dgn khadiran ank2 lg bmakna.

Norzie hany said...

Happy anniversary.
Sedap2 menu tu.

Sidratul Muntaha said...

aku dah agak dh ko mesti gi seafood.
Zura..
bila kita boleh jumpa nih?
moh kita jumpa sambil mkn seafood nak?
adei..
tingin betul nak jumpa princess ko 2 orang tu..

Salmiza said...

Bwk si kecik gitu ler...kite selalu je tggl anak..hihi.. Br aman leh mkn..hehe... Pastu bwk la blk apa2

Atia Adina said...

makan ngan anak2 kecik memang berperang....tak dapat nak menghayati nikmat makanan tu....telan jer asalkan kenyang.....huru hara kan?

Aishah Jahirah said...

hepy anniversary...banyaknye makanan best2....yummy2.

..::..aRe-Na..::.. said...

perghhhhh...sodapnyerrr...terus lapo ehehhe...gitulah kan ada ank baya2 tu...sama lah ngn ana pon..kkdg jenuh bperang masa nk makan hahaha!!!

TeacherAzimah said...

Wahhhh menganga mulut ikan tu ya!! Hahaha

Izan Ishak said...

nyum nyum... sedap2 semua menunya...

hazman aka species1980 said...

UDANG GORENG KUNYIT YEA...tak pernah order lagi...boleh cuba next time nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...