Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, June 23, 2012

...Seni Tembikai | Kreatifnyelah!!...

Salam Hari Sabtu..
Mesti korang boringkan~
meh layan Gambar Seni Tembikai ni..

Kuda Kot!

 atlit berbasikal..

Tiup seruling..

Ukiran Flora~

 Vuruknye Muka!!!
 ukiran burung hantu..


 Cantek~


Tak suka katak!!! 



 Ikan~




 Sweet~


Serius Nampak!!




Suka ukiran nih~


Cantek kan~



Haaa.. sape yang x de idea nak wat gubahan untuk makanan pengantin..
boleh lah pilih mana yang berkenan.. keh keh keh..

Selamat Berhujung Minggu semua..

sekian..

Sumber Gambar..Email

12 comments:

Norzie hany said...

Kreatif dan cantik ukiran tembikai ni.

mamalieyna said...

hehe...idea dh banyk tuk bakal2 pengantin..tp nak cari orang kreatif susah jugak ni..hehe~

cantik2 n kreatif betul!

Izan Ishak said...

sangat2 kreatif org yg pandai buat macam2 gubahan kat tembikai tu ye. macam2 ada....

kakak izan yg no.4 pun cukup2 suka buat ukuran tembikai utk pengantin ni. siap ada set khas lagi...kalau daku mmg taklah. keras tangan.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kreatifff

Masya said...

kreatiffnya.. tak terkata dibuatnya...

ainnoraini said...

Wahhh...tak pandai nk buat cam tuu..
Tahu potong terus jer ngappp msk molotttt...

Nens Collection said...

berseni btol!
kretif btol la...bape lama masa die amek ni nk buat satu2 ukiran..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah..cantik... suke3 (^___^)

wahida said...

opocot!! tanjat gegirl tgk gambar first tu nok...hehe...

ct rahani said...

cantik2.. kreatif betul.. :)

Saya Disini said...

kreatif sangt

mama aleen said...

kretif gila ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...