Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 7, 2012

...Moga Kekal Bahagia Adikku...

Salam Hari Khamis Semua..
hari ini agak kelam kabut sikit..
kena siapkan tender wajib tender.. 
sebab esok big boss kena outstation lagi.. 
so, mana yang nak kena sign tuh kena settlekan hari nih jugak.. 
huhuhu..

walaucam ner pon.. kena jugak curi2 masa untuk tulis n3 nih..
n3 ucapan khas untuk adik ai nens dan suami..

07.06.2012

Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun Perkahwinan 
Yang Ke 3..

Moga Adik ai NENS dan Suaminye kekal bahagia sampai ke syurga..
moga kamu terus bercinta walaupon ape jua halangan yang mendatang..
Doa dari kakakmu semoga bahagia sentiasa milik kamu..
amin~


moga keluarga bahagia ini terus menambah bilangan ahli mereka..
muehehehe..

selamat berdating hari nih k~

sekian.. n3 wish~

p/s: cilok pic dari FB yer..:P

14 comments:

Salina@IbuAqil said...

Happy anniversary neni..
Moga kekal hingga ke syurga..
Amin!!! ;)

Masya said...

HAPPY ANNIVERSARY.. DEKAT2 JER.. TARIKHNYA...

ct rahani said...

tahniah jugak utk nens..

::NureeN:: said...

hepi 3rd anniversary to neni.. :)

Norzie hany said...

Happy 3rd anniversary to Nens....semoga berkekalan jodoh hingga ke akhir hayat.

Daddy Ziyyad said...

Hepi Eniberseri buat adik awak, Neni :)

eB said...

HAPPY ANNIVERSARY neni :)

maszmadi said...

happy anniversary buat neni jugak.....

bleh sambut sekali ngan kak zura kan.. selang sehari jerk... hehe

..::..aRe-Na..::.. said...

tahniah..dan slmt ulangtahun..smg kekal bahagia hingga ke akhir hayat amin..:-)

Azian Elias said...

salam kenal.

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Suka tgk youall adik beradik ni...mesti sgt2 close kan :)))
Dah wish dah kat adik neni td...dorang ni mmg sporting kan hb & wifey... suka lah zura, marya tgk korang ni :)))

Nak tnya, adik yg sakit aritu dah sihat ke? Apa perkembangan dia? Ke Marya ttgal keretapi... Rsnya dah sihat kan makan ubat aritu ? :))

Sharidawati Shahrudin said...

lebih kurang sama dgn sha, nak masuk thn ke 3. hihi

tahniah buat adik you ek?

Myra Jay said...

Happy Anniversary aldo to Nens dan suami :)

Dekat2 ye tarikh bersejarah korang 2 beradik :)

oya said...

bestnya..lazat betul tgk foodnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...