Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, June 26, 2012

...Apa Sudah Jadik Dengan Petty Cash Nasi Lemak??...

Salam Semua..
Bz sket lah hari nih..
tak sempat nak buat n3 awal2 pagi.. nak draf siap2 pon x sempat sebab semalam balik awal.. My hubby kata nak sambung wiring letrik tapi x sempat jugak sebab pi beli kipas..

korang ingat lagi x citer Petty Cash Claim Yang pakai kertas nasi lemak..
haaaa... ingat kan!!
nak tau ape ruper baru Petty Cash tuh???

ini ruper petty cashnye sebelom di godek2..

Tadaaaa... selepas di godek2!!
haaaa... baru lah ade ruper petty cash claim..
sedap lah sikit mata ai nak checking kan~

Jadik ke x de keje plak ai nak gunting satu2 tau!!
tak buat balik kan kesian~
tolong lah jugak~ 

kena gunting setiap keping2 resit.. 
try jugak koyak.. tapi x boleh.. nak tak nak, kena jugak gunting satu persatu..

pastu gigih lah menampal balik okeh..
pakai kertas A4 recycle..

kalo korang perasan.. 
semua resit2 tuh ai tampai pakai salotep..
selalunye ai pakai gam.. lebih kemas..
tapi kali nih memang tak boleh pakai gam.. sebab belakang resit tuh masih lagi ade kertas nasi lemak tuh.. dan belakang kertas nasi lemak tuh adalah bahagian yg licin..
tau kan cam ner ruper kertas nasi lemak.. 1 bahagian kertas..lagi satu bahagian ade lapisan plastik.. 

makanye tak boleh nak gam.. terpaksa tempek pakai salotep..
belasah jek laaa..
janji duit dorang boleh keluar..

Baik Hati tak ai??
mana nak carik kelik yang baik cam ai neh??
sila jawab!!

sekian.. n3 buat balik..

p/s: patutkah ai mintak upah dari tuan punye claim?? 
muahahahaha...

15 comments:

Eliss Mie said...

rajin btol :) memang kena mintak upah :p

Atia Adina said...

lain kali jangan layan claim dia...hehehehe

Sidratul Muntaha said...

rajinnya ko..
adei..
klu aku tak sanggup la...

Salmiza said...

alahai rajinnya tlg buatkan yg baru...:)

Aishah Jahirah said...

baik atinye....ye la tlg orgkan....

ct rahani said...

rajin zura.. suh diaorang banjer makan.. ekekeke..

Nens Collection said...

banje secret recipe la..
ngepow2 kaw2 gitu..hehe

Deq's Qienz said...

singgah sini mbawa snyuman ;) salam kenal ya..

Deq's Qienz said...

singgah sini mbawa snyuman ;) salam kenal ya..

mamalieyna said...

eheh..camtu pulak, bape kali mau recycling ni..hehe~

jenuh jugak tu, kena upah ni..hehe~

..::..aRe-Na..::.. said...

rajin betui zura..tabik lah ehehe..
urmm kena kasi upah tuh ehehe

eB said...

uish kalo eB x sanggup. hui3

maszmadi said...

ofkos lah ingat entry tu, siap ada WW dulu sebelum tu kan... hehe

harus mintak komisen nieh...

Myra Jay said...

Teringat masa zaman myra keje transportation sebelum ni, camnilah keje selalu dok buat, tampal claim diorang..heheee

Izan Ishak said...

wajib mintak upah ni... nak2 pulak perlu ketekunan yg tinggi nak gunting n tampal balik kasi cun2... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...