Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 1, 2012

...Boring Sediri Di Opis...

Salam Hari Jumaat..
Moga Sama2 mendapat berkat di hari Jumaat ini..
Amin~

Mode ai sekarang seperti tajuk n3 ini..
Sendirik di opis.. bosannye!!

1 Big boss Outstation..
lagi 1 pergi tax ofis..
staff di project dept ade site meeting..
ahli mesyuarat tingkap ai..
sorang cuti.. pi Batam
sorang lagi kuar gi TESCO..
adehaiii

yang tinggal.. ai bersama 2 orang staff baru..
baru hari nih start keje..
sorang Assistant QS..
Lagi sorang Ofis Boy..

Takkan nak ajak dorang melepak plak kan~
kang dia kata ai ajar dorang buat keje tak baik plak kang~
buhsan nye!!

keje banyak nak buat.. tapi rasa cam tak tahu nak mula dari mana plak..
keh keh keh.. alasan!!

sekian.. n3 orang bosan~

P/s: ai jadik bigboss hari neh! muehehhe


12 comments:

Saya Disini said...

sy pon bosan kt opis

Kancilbiru said...

samer la titerrr...buhsan..

TeacherAzimah said...

Alolololo ciannya dia bosan ek.. Tp still ada internet connection ok jer kot kan..

eim said...

sama bosan gak ni ..

tunggu time rehat je ni nak cabut hehe

zh-ena said...

ena pun bosan mls gila nak start buat kerja

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

sama la... hhahai

ct rahani said...

sy x bosan malah sonok plak sbb sok dh x keje.. x sabar2 nak tunggu balik nih.. ekekeke..

Myra Jay said...

Okla tu bosses takdak, leh BW dengan sepuasnya..heheee

Munnafendy said...

apa lg...mbuta la...hhaha

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

mesti boring tiggl sorang2 kita ni dok dalam bilik sorang2 pun bosan gak

Aiza Haris said...

saya lg bosan sebab keje melambak2 huwaaaa

Sharidawati Shahrudin said...

ohhh so u jadi mama bosan lah ni? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...