Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 14, 2012

...Cerita Di Sebalik Kertas Nasi Lemak...

Salam Hari Khamis..

Di sebalik N3 WW semalam..
huh! x tau nak cakap ape dah..
bila ai dapat jek petty cash claim ni dari site..
ai tak tahu nak nangis or nak gelak..

selalunye ai dapat claim dorang tampal kat kertas A4 recycle.. 
walaupon kertas A4 tuh dah bergulung2 pon stil terima lagi..
TAPI!! 
kali nih dapat kertas bungkus nasi lemak!! hahahaha..
serius ai tak tau nak cakap ape..
selalunye kan~ kalo lah ai dapat claim yang x memenuhi citerasa ai.. konfem ai akan kol dorang balik dan kasi ayat2 Bambu cinta.. dan mintak dorang buat balik..
tapi kali nih.. serius.. ai x sampai hati nak marah~
tapi ai still jugak tepon tuan punye claim tuh.. 
tanya khabar lah.. nape pakai kertas bungkus nasi lemak.. 
pastu dia cakap kat site tuh tak de kertas nak tampal claim.. 
recycle paper pon x de..

last2 dia gi beli kertas tuh dengan orang jual nasi lemak kat area site tuh..
BOLEH??
ai rasa nak gelak sambil berguling2 masa dia bercerita ngan ai tuh..
muahahahaha.. sabor jek laaaa..
ape lah salahnye dia gi beli A4 paper jek terus..
hahahahahaha...
kesian!

Kesudahannye.. ai mintak opis boy tolong hantar A4 recycle banyak2 ke site tuh..
kalo tampal kat kertas nasi lemak lagi siap lah!!
ai suh dia datang opis then buat balik claim tuh~

sekian.. n3 membebel~



21 comments:

kak tini (umialya) said...

adoiiiiii nak gelakpun ader, macam2 hal

Papa Mifz said...

muhaha...lankah alternatif yg tak terpikir dek akal...hehe

Salmiza said...

nak beli A4 jauh kot..yg dekat kedai makcik nasi lemak..huhu

eB said...

sm ader dier terlebih kreatif atopn dier x terpikir... hik3

Masya said...

hihihihi...... mungkin kes jimat kertas ni... atau kedekut...

maszmadi said...

gelak jugak baca kisah nie..... hehe

::NureeN:: said...

kahkahakhah.. ni bleh gelak guling2 nih...
ader ke dh g kuaq beli paper kat kedai nasi lemak tue g ja la beli a4 kan hahaha

Aishah Jahirah said...

owh kira yg belum guna la...ye la alang2 awat la xcari A4 paper je..sabar je la..

Atia said...

heheheh....asal boleh jer....

Anamarza said...

camtu pun boleh ya..hahhaha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hehe... alahai... nak tergelak lak is (^___^)

sue zainun said...

sedih ada nak gelak pun ada ..:D

Norzie hany said...

macam2...hehehe

Liza Razak said...

adoii..kesiannya sampai pakai kertas pembungkus nasi lemak tu

Izan Ishak said...

hahaha.... alasan boleh diterima kali je ye zura. pasni kena bambulah kalau buat lagi...

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Marya nak gelak tp rs kesian pun ade... Sampai mcm tu sekali ek! Tegas jgk you ni...hehee :))

wahida said...

tu kira kreatif la tu nok...hahaha...

Eliss Mie said...

lawak btol.sapa laa tu. kesian!

Myra Jay said...

Hheeee, siannya sampai p beli kertas semata2 nak tampal claim ;)

ct rahani said...

ooo kertas lum guna la yek.. klu dh guna haru je bau nasi lemak 1 opis.. hehe..

Sharidawati Shahrudin said...

nasi lemak bagi 3 bungkus !! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...