Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 2, 2012

...Cepatnye Anak Mama Membesar...

Salam Hari Khamis yang sibuk~
baru sempat nak curik masa tulis n3..
tapi bila nak tulis jek trus cam otak jadik beku..
keh keh keh..

dah belek2 gambar yang hubby email..
tetiba rasa sayu jek tengok pic2 ini..
rasa cam cepatnye masa berlalu..

Delisha dah nak makan suap sendirik..
cepatnye anak mama besar.. dah nak makan sendirik..
huhuhuhu..
jangan lah besar cepat sangat~ nanti mama takde baby dah..huhuhuhu

dah dapat pinggan sendirik baru lah duk diam..
tengok~ pandai dah suap nasi sendirik..
delisha nih tak suka makan bubur.. dia lagi suka makan nasi biasa.. 
cuma sebelom suap dia, ai penyet2 sket nasi..
semangat tau Delisha makan nasi.. siap ade bunyi..Aauummmmm..
comel sangat!!

Rasa sayu plak hati neh~
cepatnye anak2 membesar.. takut mamanye tak sempat nak merasai setiap detik membesarkan anak2..

ape2pon.. moga anak2 mama berjaya dunia dan akhirat..
doa mama sentiasa bersama2 anak2 mama..

sekian.. n3 Delisha dah pandai macam2

21 comments:

SYANI said...

Seronok tengok perkembangan anak2 yang membesar depan mata.

Aine Ainun said...

seronoknya......

kalo delisha dah besar, Mama ble tambah lagi baby...ehehehehee

Munnafendy said...

mama, kalau nk baby sila la proses lg satu...hihi

|| NaFiRaa || said...

AA & Munna..
mamanye takut nak beranak lagi.. kah kah kah..
belom ready lagi.. tapi delisha nih cepat sungguh besarnye.. nanti ilang lah bau bb..huhuhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

delisha suka lauk udang ek?sama cam kak damia..hehehehe delisha masih baby mama you lah dear..ihiks

sue zainun said...

kena dapat satu lagi lah kalau nak bau baby..hihihi

Salina@IbuAqil said...

Yelah kan Zura..
Tgk anak dah membesar sayu rasa hati..
Cepat sgt masa berlalu.. ;,)

Eliss Mie said...

nak baby buat lagi :p hahahaha. meh laa geng tahun depan pulak :p

Masya said...

bagusnya dia nak makan sendiri .. ank sy dah 4 tahun pun masih nak bersuap .. ikut mood lah klu soh makan sendiri ..

Myra Jay said...

Cepatkan masa berlalu..

Myra kenal Delisha ni masa dia pun masih abby, Zura dalam pantang balik kpg..
Now dah pandai suap sendiri :D

maszmadi said...

kan.. windu waktu jaga anak masa baby dulu... cepat jerk dah besar dah..

eB said...

xder bb dah?
jeng3...
^__^

beol kan? sok2... dh ader bf...
pastuh sebok nk kwn...
dh dok sendiri2... huwaaaaaaaaa
eh melalut plk
^__^

Papa Mifz said...

pantas maso berlalu kan...

akubiomed said...

Sudah boleh menyuap makan ke dalam mulut dah. :-)

mamalieyna said...

betul..skrg masa berlalu terlalu pantas, sedar tak sedar anak dh besar..kan best kalau sepanjg hari boleh bersama2 mereka...huu~

Huda said...

best kan..bile kenang balik..rasa cepat masa berlalu..rasa nakanak tu kecik je mcm baby2 :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nafiraa...dah bsr delisha..leh suap nasi sendiri...sepah2 xper janji dia nk berdikari :D

ct rahani said...

alololo comelnya dia.. pandai ye nk mkn sndri.. pastu sepah satu umahkan zura.. ekekeke..

::NureeN:: said...

betol3x..rasa mcm masa cpt jek berlalu kan.. emir pon dh 4bln...
delisha ri tue jumpe kecik lg skrg ni dh bleh mkn sndrik :)

Aishah Jahirah said...

tgk budak2 mkn dok byg cam ni ke aku kecik2 dulu ye makan..hehee

Cho Zila said...

best masa umur cam gini.. sangat manja.. sangat nak tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...