Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, August 10, 2012

...Jangan Ralit Sangat Shopping Tau | Lawak...

Salam..

Raya dah tak lama neh..
mesti masing2 ngah sibuk buat persiapan raya kan..
tak kisah lah untuk diri sendirik ataupon anak2 dan suami..
n3 nih nak bagi pesanan kepada semua isteri2..
termasuk jugak lah ai..muahahha..

kekekeke..
sila tafsir sendirik.. hahaahha..
tak semua suami camni kan.. ramai jek suami yang joint skali pilih baju ngan isteri..
dalam gambar tuh suami orang lain..bukan suami2 kita ork..
muehehehehe
Sumber gambar : THE STAR

sekian.. n3 hilangkan tensen..

p/s: ai ngah tensen sebab tadi n3 gobok baru terdelete!! n3 boleh copy balik.. tapi semua komen dari korang hilang!! bencikkkkk!

Tambah DUIT sampingan dengan Churp Churp!

Surf Internet dapat DUIT?? Info Klik

14 comments:

Aishah Jahirah said...

bini shoping,laki cuci mata....huhuu
aik terdelete ke....xpe leh komen lain...:)

Aishah Jahirah said...
This comment has been removed by the author.
inazamri said...

asben akak mmg sntiasa ada sama masa soping tp mata kdg tu curi2 tengok2 gak le kalau nampak pempuan cantik hihi.Org kata mmg normal la mata lelaki hihi.Akak lak kalau nmpak guys yg hensem..takde nak curi2 tengok..terus ckp kuat2 kat asben..ensemnye dia tuuuuu...(hanya gurauan kami berdua je..tak le serius sgt)hhihi

Myra Jay said...

Hahaaa, memang lawak ;)
Ni mesti suami bukan jenis shopaholic ;)


**myra buat telur sebagai gam dan juga salut sebelum digoreng ;)**

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Ok kalau kat sini xleh nak elak dah... Mata susah nak puasa bukan org lelaki je pompuan pun sama...hahahaha ...ops! :x

Entry gobok baru? Termiss lah tu...ala... buat yg baru..kikikii

Zura said...

hehehe...terapi mata si suami...terapi mata isteri sale 70%,50%,30%...

Aimmie Qistina said...

hi zura,
first time jenguk sini..
take care.

akubiomed said...

Kalau bawa anak-anak ketika membeli belah Raya perlu perhatian. Maklumlah orang ramai ketika itu.

LYAfrina said...

hehe... suami lya pon sama sibuk dgn lya kalo bab shopping baju...

..::..aRe-Na..::.. said...

hahaha,zura neh ari2 ada jek benda lawak yg ttempek kat sini hahaha..tu yg wat x nyabo ana nak terjah masuk blog zura neh haahhaa...pas2 bab puteri2 kecik bdua tuh hehehe...hah,zura camne psediaan raya?ok dah?selamat ari raya zura..hoh,awai kan ana ucap hahaha....

::NureeN:: said...

alahai camno bleh terdelete, sure rasa bengang & nk marah ja kan... sedih oooo...
lama nureen x terjah cini kan, ni pas sahor lepak2 jap dlm lappy sbb ari ni cuti ehhhe, kami dah siap shopping raya semlm last beli baju emir :P

Nens Collection said...

ehehe..kalo xnak bg lari..peluk kuat2..hehe

wahida said...

ekekek...hampeh tau dpt laki mcm tu...haha...

Cho Zila said...

nak buat camner dah namanya lelaki... tapi bulan puasa weh.. nanti tak pasal2 ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...