Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 1, 2012

...Pendaftaran PRA Sekolah /Tadika | My Anis...

Salam Rabu..
Moga ceria2 selalu..
ai ceria hari nih sebab My Delisha dah boleh minum susu n makan macam biasa.. lega sket hati mamanye neh.. alhamdulillah~

nak share sedikit info hari nih..


Daftar sekolah tadika dah buka dah~
sape2 anak masuk tadika tahun depan leh ar gi sekolah amik borang.


My Anis tukar sekolah lain tahun depan.. jauh sikit dari rumah.. 
Pra Sekolah ni kat dalam kawasan sekolah rendah..
harap2 dapat lah dia masuk kat sini..


Dokumen yang perlu dihantar bersama2 borang pendaftaran..
tahun nih ai ngan My Hubby awal2 lagi dh bersiap sedia untuk daftar sekolah my Anis kat sini.. kat sini cepat sikit penuh pendaftaran nye.. 
so, kena cepat2 daftar..


pada sape2 yang berniat nak hantar anak ke PRA or Tadika.. boleh dah rasanye intai2 depan sekolah.. kot2 dah keluar borang pendaftaran.


sekian.. Kongsi Info..


P/S: Harap2 dapatlah My Anis masuk ke PRA sekolah tahun depan. amin~

19 comments:

Myra Jay said...

Mudah-mudahan dipermudahkan urusan ye..

Best ada pengalaman antar anak ke sekolah..heheee

maszmadi said...

hehe, mesti seronok kan lalui pengalaman tu... moga anis dapat masuk sekolah tu..

Salina@IbuAqil said...

Aminnnnnnnnnnnnnn!!!
Untie doakan Anis dr jauh..
Dah nk msk PRA dah dia...
Sronoknyaaaaaaaaaaaa!!

Huda said...

wah..dah nak g school dah ye..moga mudah urusannya ye zura :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Semoga Anis semakin rajen belajar & dpt menyesuaikn diri di sekolah yg baru,InsyaAllah.

Salmiza said...

alahai...dah nak PRA ye anis...
kalau daftar cepat insyAllah dapat nt...

Ardini Humaira said...

bestnye daftar anak skolah.. dni ni anak dalam perut lagi hehe

eB said...

kami pn plan nk antar aerish gi taska taun dpn... 4 thn dh elok lah kan? :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru teringta ila lum daftarkan anak ila lagi alamak

Aishah Jahirah said...

teringat dulu tadika separuh jalan..hahaa.alhamdulillah delisha da oke...

Fieza79 said...

merasa la ye bagaimana sebok nya anak nak masuk sekolah ni kan...mak yg lebih sibuk anak rileks aje hehee..

iela said...

bedebar je nak tunggu anak masuk skolah ..lagi 2 tahun puteri pun boleh merasa masuk sekolah pulak ...

Norzie hany said...

Dah besar Anis,dah nak masuk PRA sekolah.Semoga Anis dpt belajar dengan baik di sini.Klik chup2 n heart beat blog ni.

Aine Ainun said...

Ya..ya...
AA pun pasan da ade banner untuk daftar pras ekolah kat sini=)))

mamalieyna said...

Anis dh nk masuk sekolah..bestnyer..tak sabar nk tunggu turn tu..

Masya said...

insyaallah amin...
dah sekolah nnt seronoklah anis kan..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

amin.. moga dipermudahkan segalanya (^__^)

ct rahani said...

amin.. semoga Allah permudahkan urusan zura.. :)

Cho Zila said...

dah amek borang gak.. rasa nak try apply ler kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...