Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, August 15, 2012

...Terima Kasih Kepada Pengirim Kad Raya...

Salam hari Rabu..
Ramai ke yang WW hari nih??
ai x boleh joint WW hari nih.. banyak nak bebel nih..
hahahaha

Setakat nih ai telah menerima 3 kad raya..
kalo tak silap lagi 1 on the way.. hehehe
terima kasih kepada pemberi2 kad di atas..:)

Kad ini dari SHA
Jom terjah blog Sha.. 


sha kata rumah mak mertua dia pon kat area rumah ai jugak..
tak sangka kecik jek dunia nih kan.. 
jemput datang rumah yer Sha.. :)

Kad ini plak dari Tinie a.k.a 

jom terjah!!
Kad raya ini di kirim kan kerana ai salah sorang pengomen tegar di blog beliau. 
terima kasih atas penghargaan ini yer kawan~

Dan~ Kad ke tiga..
dari kakakku ELISSMIE lah~
terima kasih kakakku.. 

kad Raya dari kakakku Elissmie nih ade ole2 lain tau~

Tadaaaa... Name Card Beliau dan FM!!
yeaaaa!!! sayang kakakku ketat2!!


FM UiTM di hati ku lagiiii..
Terima kasih sekali lagi..
Kad Raya n FM ini pon beliau bagi kepada pengomen tegar di blog beliau..

jom terjah belog kakak ku yang x kurang mesra alam jugak!


terjah jangan tak terjah!!

sekian.. n3 ucapan terima kasih~

p/s: ade sesapa yang nak bagi kad raya pada ai lagi?? ehe




Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Mummy Chubby said...

bestnye dapat kad raya...Mummy cuma dpt kad raya dr contractor jer.hahahaa...

Saya Disini said...

hehe..bnyknye dapat kad..tahniah...selamat hari rya kak

Eliss Mie said...

hide ler sket no tepon den :p
terima kasih backlinknya :)

SYANI said...

Tak dapat sekeping pun kad raya tahun ni..

Myra Jay said...

Banyaknya dapat kad raya, tahniah ye :)

Kad Myra mungkin OTW kot kan Zura :)

wahida said...

nak jugak FM UiTM tu!!! jelesnyaaaaaaaaa...

kenapa masa aku belajar UiTM dulu tak de FM mcm neh....nyampah tau...

Huda said...

thn ni huda xdpt kad raya :)

Fieza79 said...

ada jgk dpt kad raya...fieza hampeh satu pn xde..hahaa..

azi said...

sronoknya dapat kad raya..akak satu pun tak ada...waaaaa!!!..

Selamat hari raya, maaf zahir batin dari akak ye..

maszmadi said...

bestnyer dapat kad raya, leh gantung kat umah baru kan.. hehe

inazamri said...

syoknye dpt kad raya tu.Akak pun nak ucapkan selamat menyambut lebaran dan maaf zahir batin ye.

Nens Collection said...

comel sume!!..aku pon dpt gak kad tu..lupa nk snap..ekeke

::NureeN:: said...

thn ni sekeping pon x dpt huhuuu... :)

Cho Zila said...

seronok dapat kad raya betoi2 cam nikan.. jeles akak..
tahun depan nak usaha dapat kad raya macam orang lain..

eB said...

wah byknyer. suker3
" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Sharidawati Shahrudin said...

alhamdulillah sampai pun kad raya tuuuu..sorry dear kalau kad lambat sampaiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...