Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 13, 2012

...KAMI Sudah! Anda Macam Mana?...

Salam Hari Isnin.. 
Hari ini agak bz..big boss balik dari outstation..kelam kabut.
sampai saat ai tulis n3 nih pon dia masih kat opis..
tapi ai curik2 tulis n3 gak..keh keh keh..

Like dan berpeluang memenangi Tab / Ipad

Hari ini ai buat N3 saling mengingati..
perkara wajib buat dalam bulan puasa..
selain dari buat persiapan menjelang raya..
muehehe..

Bayar Zakat Fitrah..
KAMI dah bayar.. eh.. My hubby dah bayar untuk semua tanggungannye..
tetiba rasa best ade orang tanggung ai..muehehe..
My Hubby bayar kat tempat kerja dia.. setiap tahun Pusat Zakat Selangor akan ke tempat kerja My hubby bagi memudahkan pekerja mereka membayar zakat..
alhamdulillah.. My Hubby sudah pon menunaikan tanggung jawabnye..
terima kasih abang~

Internet FREE untuk 30 Hari!! 

okeh.. pada sesapa yang belom bayar lagi.. boleh lah segerakan.. bende wajib neh~
tinggal lagi seminggu jek lagi nak raya~
yahuuuu!! tak sabar nak balik raya~
Cuti pon dah approved!! walaupon kena bebel sebab amik cuti lama.. tapi surat permohonan cuti tetap di sign.. hahahaha.. ai rela dengar My big boss membebel.. janji cuti approved.. hahaahaha..

Sekian.. N3 pasal bayar zakat..

p/s: korang dah bayar ke belom??

p/s : cuti dah approved ke? lama tak cuti??


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Myra Jay said...

Alhamdulillah my asben pun dah bayaq jugak untuk kami :)

Huda said...

kami lom bayar lg zura..husband cakap dia akan bayar tp x sure la bila :)

SYANI said...

Tak bayar lagi.. HAsben tunggu gaji dia keluar rabu ni baru nak pi bayor.

Mummy Chubby said...

Alhamdulillah Mummy pun dah bayar awal ramadhan ritu...lega sgt2

Lelaki Ini said...

dah bayar jugak!
alhmdulillah!

ainnoraini said...

kakain belum lagi..minggu ni baru asben nak gi membayarnya..

Eliss Mie said...

Alhamdulillah dah tapi lebih afdal pagi raya kan tapi takut tak sempat pulak :p

Zura said...

setakat kena bebel..masuk telinga kanan kuar tinga kiri..tp kalau xdpt cuti lama ralat smpai bile2 tue..hehhe

maszmadi said...

lum lagi... hubby nak cari amil kat KL coz keje kat KL... insyaallah akan dilangsaikan sebelum balik cuti raya..

Papa Mifz said...

PM insyallah esok baru nak pergi bayar zakat...:)

Nens Collection said...

aku pon dh bayar mggu lps..sama rm7 hinggt ngn kuantan..;)

eB said...

wahh bestnyer balik kpmg. kami rayer kat sini :)

LYAfrina said...

fain nk byr 15hb ni zakat...
cuti pon dah approved... seminggu lebih..

::NureeN:: said...

kami blom lg, insyaALLAH selasa ni :)

kami raya ke3 baru blk kg nureen, thn ni turn umah PIL :p

mamalieyna said...

hehe...suami yg uruskan..lupa nak tnya dia..dah kot..hee~ kena cek ni..

cuti dh approved.. 10 hari..lalala..hehe~

eynda said...

Selalu hubby bayar masa dah balik kampung nak raya...

Masya said...

alhamulillah....
sy x tau hubby dah byr blom.. dah kot....

Aishah Jahirah said...

saya pun sudah...;)

Atia Adina said...

kak ad cuti 11 hari....horeyyyy....cuti panjang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...