Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 16, 2012

...Ucapan Ikhlas Dari Kami sekeluarga...

Salam Hari Semua..

Dah Ramai ke yang bercuti hari ini??
ai esok baru start cuti..


okeh lah.. di hujung2 ramadhan ini..
ai sekeluarga ingin mengambil kesempatan untuk memberi sedikit ucapan buat teman2 blogger..


Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri..
Mohon Maaf zahir dan batin..
untuk semua teman2 blogger yang sangat di sayangi.. 


Mohon di maafkan andaikata ade yang terasa hati dengan coretan2 ai di blog ini..
sesungguhnye yang lemah itu dari diri ai sendiri..

kepada yang pulang berhari raya di kampung, Berhati-hati di jalan raya k~
pandu dengan berhemah, biar lambat asal selamat..
ai doakan agar semua selamat sampai ke kampung halaman..
doakan perjalanan KAMI selamat jugak k~ tq..:)

Selamat menjamu selera di pagi hari raya..:P

Jangan main mercun k~ BAHAYA!!

sekian.. N3 Ucapan Raya..

p/s: Selamat Hari Raya semua.. 


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

Mummy Chubby said...

Selamat hari raya gak...& selamat bercuti.

mselim3 said...

Assalammualaikum....selamat hari raya gak...maaf zahir dan batin dan maafkan segala salah silap k...kira 0-0 ...

mselim3.blogspot.com

pls : pape nanti komen lak kad raya saya ...utk kekawan ...k

Huda said...

slmt hari raya zura n family :)

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari kakain..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah disepanjang perkenalan kita dialam maya ini..

wahida said...

Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa, dalam bergurau mungkin terlanjur senda, dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, dalam berbicara mungkin ada yang menyinggung rasa. Mohon ada kemaafan, itu jua lah yang dipinta..

selamat hari raya nok!!

sayang ko!!

Masya said...

selamat hari raya.. maaf zahir & batin...

Norzie hany said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin untuk Zura sekeluarga.

::NureeN:: said...

selamat hari raya
maaf zahir & batin

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat hari raya aidilfitri jugak zura n co. =)
ampun & salah saya pinta kalo ada silap salah, terkasar bahasa tersilap komen ke hape sepanjang berblog..

Cho Zila said...

selamat hari raya.. maaf dipinta... moga berbahagia dihari raya...
akak esok keje.. bosan...

eB said...

kami esok msh lagi keje.. :)
" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers

yang selalu datang menziarah ke blog TLF.

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Marya Yusof said...

As salam Zura,

kat blog pun nak wish jugak! hehehe

Salam lebaran dari kami sekeluarga di Peru! Ampun maaf sekiranya ada salah silap sepanjang perkenalan di alam maya ini... Taqabbalallahu minna wa minkum... :)

Insya'ALLAH, Syawal ke 3 Marya akan ke udara di MHI TV3 lagi... Ada masa tontonlah ye! :))

Papa Mifz said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer...:)

Sharidawati Shahrudin said...

mesti si kecik comel lote tu dpt collect banyak duit raye ek?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...