Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 27, 2012

...Lebaran KAMI | Baju Raya...

Salam Syawal yang mulia..
N3 pertama di bulan syawal ini..
hehehe.. Mood raya tak habes lagi neh.. kikiki

Hari ini pon sangat lah liat nak pergi kerja..
tambah2 plak hujan rahmat kat Shah Alam.. Makin tambah lah liatnye~

sebagai n3 pemanas untuk citer2 raya..
hari nih nak share dulu ruper baju raya tema kami..


Potret raya yang tak bape nak potret sangat..
Mama Papa jek beriya nak snap gambar.. anak2?? suka spoilkan gambar~ huh!
tahun nih raya pertama kat rumah My Hubby..

semua makanan yang ade dalam 'list teringin' dapat di tunaikan..
muaahaha.. Bestnye balik kampungg!!!
rasa cam tak puas jek cuti seminggu.. nak cuti lagiiiiiii..
hahahahahaha.

akhir sekali..
Selamat Hari Raya..
Maaf zahir dan batin..
dari KAMI sekeluarga..

sekian.. n3 baju raya..

Mode: Masih Berhari Raya..

P/s: Ade sape2 nak ajak ai gi open house tak??? hahahahaha




Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

Aishah Jahirah said...

merah gitu...slmt hari raya aidilfitri,maaf zahir batin....;)

Masya said...

samelah ibu ayah yg semangat nak amik gambar .. anak mulelah takmoo bergambar ...

SYANI said...

Meriahnya raya ngan kaler merah tu..

azi said...

Amboi!!!merahnya...akak pun tema merah jugak tahun ni....:)

MRS. K said...

merahhhhhh aaaummmmmmmm...
selamat hari rayer

Anamarza Sue said...

salam syawal... biasa la anak2 saya pun camtu jugak, susah nak bergambar elok2 sikit

mamamyja said...

selamat hari raya... nice akk nyer baju raya.. jgn lupa visit blog mamamyja yer. thanks

Nens Collection said...

merahnye makngah..hehe

baca msj x?..camne nk wt n3 melekat..ekeke

::NureeN:: said...

hati2 kang kena kejar dek lembu hehehe... lawak jerr...
nureennya tema hitam .. :)
betol la mood nk raya ja skrg ni huhu mls keja daaaa

Myra Jay said...

Wahhh merahnya family Zura :)
Dalam list gak ni kaler merah ni, takut tak approve oleh en suami je ;D

Atia Adina said...

cantik baju raya ra sekelurga.....susah kan nak amik gmabr elok2....anak2 susah betul nak pandang kemera....

eB said...

wah merahnyer makngah... byk ker wish listnyer tuh? :)
kalo eB wat eB jemput yer. tapi rsnyer taun nih x buat kot... El yg wat :)

wah musti gambor dari camera neni mletop2 yer :)

wahida said...

anak2 aku pun sama nok...
mak pak sikit punya posing, dia boleh buat muka masam...huwaaaaa!! spoil gambar raya aku...

Sharidawati Shahrudin said...

dear selamat hari raya...nak dtg beraya umah u sabtu / ahad ni buleh? hihi

Eliss Mie said...

ahad ni dtg laa umah kak eliss yer. nanti kak eliss bagi alamat tu pun kalu jadi.hahahahahaha

TeacherAzimah said...

Wahhh rAya meriah dgn merah i like!

inazamri said...

heheh..kelakar ayat "potret raya tak bape nak potret tu...anak2 besar sikit kang dorg gerenti jd mcm top super model asyik nak gaya depan kamera je mcm anak dara akak tapi anak lelaki akak pun susah gak nk bergmbar

mamalieyna said...

merah yg menawan..hehe..anak2 memang la..sepoikan gambar seungguh depa//=P

alaa..mcm tak buat je open house tahun ni, susah si kecik ni..huu~

Mummy Chubby said...

Selamat hari raya...wah! sweet merah gitu..nant letak la lagi pic raya.he he he

maszmadi said...

ha..... meriah baju raya kak ra.....
erm kak ra bila nak buat open house?... hehe

Cho Zila said...

memang kalau dapat memenuhi impian makanan alangkah bestnyer.. akak der yang tak dapat lagini.. rendang tok stail arwah opah akak.. emak akak tak larat nak buat...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

merah tahun ni? ceria (^___^) selamat hari raya (^___^)

Huda said...

cantik baju raya zura n family :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...