Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 28, 2012

...KAMI Beraya!!...

Salam Hari Selasa..
Mood masih lagi tak datang..
tambah plak dengan kebizian sedang melanda..
maklumlah.. cuti fanjang kannnn!

SSPN.. Deposit RM100 berpeluang MENANG RM100,000.00

Seperti yang dah di citer.. 
Raya tahun nih Kami berhari raya di rumah My Hubby dulu..
Juadah raya kami Nasi himpit + Kuah kacang..
Kak Long (biras) yang buat kuah kacang.. Alhamdulillah, sempat jugak belajar buat kuah kacang ngan kak long.. hehehe..

Lepas jek semua balik dari sembahyang raya..
kami semua gerak ke rumah sedara mara My hubby..
konvoi 3 kete.. Mak tak ikut sebab ayah mertua tak bape sihat..

KAMI..
aktiviti wajib.. menggeliat dalam kete..
bukan senang nak dapat gambar cantek cam nih tau!!
cantek ke?? hahahaha.. cantek okeh!! semua tengok kamera.. hahaha

Anak dara besar.. My Anis~
sesuka hati dia jek pakai cekak rambut hijau kan! 
belasah jek lah nak oii~ janji gojes~

Anak dara kecik..
My Delisha.. Comel kan kalo budak baru dapat kaki pakai baju kurung..
kedek-kedek jek jalan.. kikikiki

Mama yang gojes bersama2 anak daranye..
sila jangan muntah dgn statment itu yer.. hahaahaha..
kena lah puji diri sendirik..muahahaha

dan.. My Lovely Driver Forever~
eh! My Hubby nih~ hensem kan! kan! 

sampai ke tengah hari jugak lah kami gi beraya..
balik2 rumah jek fengsan sampai petang..
My Anis jek ikut Cik Ya dia gi beraya sesi petang..
kekekeke..

ini jek lah citer raya bersama2 baju raya..
raya ke 2 dan seterusnya x de pakai baju raya dah.. pakai baju lenjan jek..
sibuk mandi pantai u!!

sekian.. n3 RAYA..

P/s: korang raya belah mana dulu tahun nih??

Tambah Pendapatan dengan Churp Churp!


Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

Eliss Mie said...

ai lupa nak pergi rumah you :p hahahaha

raya dua2 rumah terus, jelez tak..hehehehe

ainnoraini said...

Wahh...baju sedondon...cantik
Kakain tahun depan nk buat la sama kaler dgn ank2..ah

ainnoraini said...

Wahh...baju sedondon...cantik
Kakain tahun depan nk buat la sama kaler dgn ank2..ah

Cho Zila said...

memang suka kalau dapat gambar yang semuapun pandang kamera.. tak senang nak dapat..
baju raya sedondon.... baruler meriahkan...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnyer... siMerah xdapat pakai baju kurung lagiks.... hihhihi.. mak tak kasi.. susah dia nak merangkak katanya... bagi boleh jalan dulu.. pakai baju kembangpun susah payah tengok dia nak gerak.. hehe

Aishah Jahirah said...

mmmg gojes mak dengan anak dara dua org tu...merah kau...;)

SYANI said...

Cmel Delisha dengan tocang pokok kelapa kat kepala tu..

Mummy Chubby said...

Amboi! raya sakan yer...comel je si kck tu pakai baju kurung.hehee

maszmadi said...

taun ni raya kat kg hubby kat tganu.. raya sampai ke malam baru balik umah.. haha

Nens Collection said...

cantiknyer merah2 camni..hehe..
br tgk gambar raya ni..hehe..;)

eB said...

i lioke merah...
mmg cantek la zura. suker :)

mamalieyna said...

merah memang berseri! ^_^.. best beraya konvoi2 ni..baru terasa suasana raya~

kite balik utara tahun ni, tahun depan la pulak selatn kot.. tak sempat balik dua2 sebab en suaminya jumaat dah kerja..huu~

LYAfrina said...

wah..merah untuk thn ni...
xpe..kalo ade geng2 mgeliat sporting kan..

Anamarza Sue said...

Kitaorang pun baju sedondon juga hihih, anak2 la yg suka melaram.. terutama yang sulung melaram pakai cekak rambut even dah pakai tudung

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Mmg cantik & gojes & hensem! Best2! :))

Jgn ditanya bagaimana raya kami ye...cenggitu jelah! ehehhee :))

Delisha cute pakai baju kurung rasa nak geget! auuuw..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is terbabas ke sini lagiks (^___^)

- GC - said...

comel je tengok delisha tu. baru boleh jalan eh. emran pakai baju melayu sekejap sbb badan naik ruam, penuh badan, so dia tak selesa.


*selamat hari raya*

::NureeN:: said...

suka la tgk sedondon, kami ntah bila la nk tempah, slalu beli readymade jerr

Cik CT said...

Cantiknya berbaju merah bunga2...selamat hari raya sis!!!:)

Papa Mifz said...

merah gitu...nice...:)

Atia Adina said...

cantik baju raya ra sedondon ngan anak2 dara ra......

Sharidawati Shahrudin said...

nak pi ronda ronda raya ek tu? hehe

Myra Jay said...

Best tengok sedondon pakai merah ;)

..::..aRe-Na..::.. said...

aloloo...cantekknya sefamily bkaler merah....raya sakan yer zura,hehehe...selamat ari raya,maaf zahir batin:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...