Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 15, 2013

...Intro Raya...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.

wew~ lama betol x jenguk blog.. tenggelam di laut dalam terus. hehehe.
Raya lah katekan.. hahaha

Semalam Petang baru sampai Shah Alam. Hari nih ai jer keje.. My hubby masih cuti lagi. Hari Isnin minggu depan baru keje.. syok habes kan~ jeles.

Hari ini masuk keje masih lagi dalam mood raya. nak wat keje pon malas2 jer.. haih~
moga cepat lah kembali seperti biasa. banyak bende jugak nak kena settlekan nih.

Terima lah sekeping gambar raya dulu.
tu pon gambar My hubby snap sendirik guna phone dia.
lain2 gambar raya dalam camera adik ai Nens. tunggu dia share gambar dari camera dia dulu.. heehehe.

okeh lah.. nak jalan2 raya kat blog korang jap.
Rasanye x terlambat lagi kot nak ucapkan..

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin.

Sekian.

P/s: Ade ke yang masih bercuti?


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Zee Suhaini said...

wuhuuu..dah start keje yer..zee selasa lagi dah koje..

azi said...

Zura....
akak pun dah start keja hari ni..memang mood raya lagi ni..malas semacam saja...he..he...

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin buat zura sekeluarga...

mama lieyna said...

Salam aidilfitri,.
Maaf zahir batin..

Sedondon kelabu ye thun ni, cun cun.. :-)

Sura Mohd said...

Salam Aidilfitri Zura...kira lama jugak la zura cuti raya..akak hari selasa dah keja..huhuhu..

eyeyou said...

~ kita pon br start keje arine..
~ cantik pic kuage..
~ selamat hari raya buat zura sekuaga..

Fieza79 said...

Baru mula keje ye hrini...ok jgn mls2 tau. ..bt kja tu smbl2 psg lgu rya mmg layann. .hihii..kita syok je dk umh ni..bjet nk ksik jeles haha..

Papa Mifz said...

rasanya masih ramai yang sedang bercuti tuh...

selamat hari raya dan maaf zahir batin yer...:)

Elly Emmy said...

selamat hari raya aidilfitri utk antie nafira sekeluarga..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

salam aidilfitri..
cepat, apdet laju2..
nk tgk tema raya full attire nih..
hehhehe

Salina@IbuAqil said...

Selamat kembali berkerja zura.. :D
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin.. ;)

lizz said...

Selamat Hari raya....
samala kiter zura....mood beraya lagi ni...

sue zainun said...

selamat hari raya :)
dah start keje semalam..hehe

Cho Zila said...

tau dah sebabtu sunyijer blog....
selamat hari raya..
sekeping okler pengubat rindu...

LYAfrina said...

salam aidilfitri zura..
maaf zahir n batin..

aritu balik kerteh x?? sbb raya pertama &ke 2 lya ke kerteh..

x sabar nk tgu pic lain.. mestimeriah sgt...

nens pon dh lama x update blog.. dia ok kan?

lya dah mula kerja kelmarin.. tp arini cuti plop sbb kurang sihat..

Fifi Nadhrah said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin kak zura..

ainnoraini said...

selamat hari raya zura..maaf zahir dan batin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...