Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 20, 2013

...Mai Lah Layan Gambar Raya KAMI | Di Pagi Raya Pertama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.

Happy nye hari nih sebab dah dapat gambar raya dari adik ai Nens~
nasib lah pagi nih tenet dia dah ok. syukur.. 

Jom lah.. eksited dah nih nak tempek gambar Raya. walaupon x banyak mana.. cukup lah untuk tempek buat kenang2an.

Keluarga KAMI. 
Tanpa arwah abang long..Al-fatihah.
Tahun nih beraya di rumah famili ai dulu.

 Meriahhh.. Sebab semua balik Raya Tahun nih.
lagi meriah sebab umah Ma baru siap reno. tekun lah Kami 4 beradik cuci rumah sehari sebelom raya. Penat tapi sonok..:)
*Rindu plak kat Ma ngan Ayah.:)

ini plak Famili kecik KAMI.
gojes ke tidokkkk?? hahahahaha
Terima Kasih Nens sebab tolong snap gambar yang cantek ini.

Kami yang sedondon dengan Tema Kelabu + pink.
Delisha ngah layan kuih raya.. hahaha.
tak pe lah nak~ janji tetap gojes~ hahaahha

Versi Feluk-Feluk mesti lah ade khennnn~
Apsal ai nampak sangat fendek nih??
ini lah baju raya yang dah jadik besor tuh. gedobos sket kan~
takpe lah.. janji ade baju raya sedondon.

ai ngan Nens.. 
muka jadik lain sebab x pakai spek.. dan terserlah mataku yang sepet itu.. muahahaha.

Me dangan Adik Na.. Adik bongsu saya.
Today is her Birthday..

Happy Birthday Adikku Sayang.
Semoga semua Doa Dan Impian akan menjadik Kenyataan.
Amin~
Love u Soooo Much!

Acara Wajib di pagi raya selepas Sembahyang raya adalahhhhh.
sesi mohon Maaf.. hehehe

Ampunkan Segala kesalahan dinda yer kanda.
Dinda banyak buat silap ngan Kanda.
Bla bla bla bla *fanjang sangat salah silap, tak mampu nak taip. orang banyak dosa mesti kena mintak ampun lama2 sket kan~ eheheee.

Giliran My Anis plak.
*Amboiiii.. bodek nampak! nak mintak papa belikan tab ler tuuu.

Okeh adik plak.. 
Salam versi nak cepat ajer~ padahal dia paling banyak kesalahan..muahahaha.
dengan mama lagi lah banyak kesalahan. suka buat mama jadik tarzan. hahahaha.

Alahaiiii.. tetiba rindu pulak dengan suasana pagi raya. walaupon kita masih berada dalam bulan syawal. tapi suasana 1 syawal tuh lah yang paling best kan~ 
masih teringat pada kesedapan juadah Raya wajib kami. Nasi minyak. 1 hari boleh duk ulang makan itu jer walaupon perut dah penuh. sedappppnyeee!

okeh.. berenti kat sini dulu.. next n3 plak sambung tempek gambar raya.
ini jer yang dapat adik ai Nens.. gambar salam ngan ayah mana?? x share pon~

sekian dulu untuk kali ini. nanti sambung lagi.

P/s: Amacam?? gojes x KAMI? *statment mintak pelempang


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

21 comments:

Zee Suhaini said...

setuju ngan zura..rasa cam nak repeat balik jer waktu..nak tunggu kemain lama tapi bila tiba kejap jer..

comey la adik bongsu zura..;p

Sura Mohd said...

gojess gitu..tema kelabu ni akak x pernah cuba lagi..cantik jugak...:)

Kakzakie said...

Adik tu faham ke maksud minta maaf? Pandai juga dia Zura..

Cantik warna kelabu pink bila sedondon..

Atia Adina said...

cantik baju sedondon .... selamat hari raya ra .... jemput lah beraya umah kak ad

Aishah Jahirah said...

gojes...aha...krm salam kat nini...

sue zainun said...

wewittt cantik2 picnya..sweet memory

inazamri said...

Gojes uols.akak thn ni beraya umah mertua tapi lepas je balik smbyang raya masing2 ada yg ke kubur..ada yg terus makan...mmg takde la gmbar raya ramai2 ngan adik beradik belah asben.dorg mmg tak mcm family akak yg mmg suka bergambar.payah nk kumpulkan semua.

Fifi Nadhrah said...

amboi.. meriah raye u olllss kan.. hahaha.. gojes sungguh..

cute gambar adik salam abah..

lieyalatif said...

meriah sgt raye zura....cantik tema kaler...patut le meriah sbb kirenye raye kat umah baru la kan....heheheeh...sonokkan zura bile adik beradik berkumpul ginieh...

eh betul zura...lieya sampai skrang terbayang2 suasana 1 syawal tu...rase nak repeat balik sebab tak mkn rendang byk2 wakakaakakak

LiYa HaNiF :: said...

alololo... sweetnya.. kaler grey ye tahun nie... ^_~

maszmadi said...

akhirnya dapat gambar raya... hihi

bestnyer 1 syawal kan... meriah

Cho Zila said...

mestiler syiok dapat gambar beraya reramaikan... hai nens, rindu ngan celoteh dia, blognyer dah sunyi...

ainnoraini said...

waaa cantik tu pakai sedondon...kakain baju semua warna warni ikut suka pilihan hati...

lizz said...

Wah memang gojes...comel la dier..memang nampak zura lain sikit makin jelita...suka kan bergambo ramai2 lepastu salam2 dan makan2..

ct cheery said...

SWEET..TEMA COLOUR MCM CHEERY SILVER JUGAK TP CAMPUR PINK..HEHE

mama lieyna said...

Gojesss... :-)

Waah sempat gak bergambar byk2 time bersalam..
Akak takdan, sbb time bersalam tetamu dh datang..semua pun kelam kabut..huu..

TeacherAzimah said...

Wahhh gojesss! Terutama gambar feluk2 tu hehehe... best lar zura blh sedondon dgn anak2 pompuan. Sy tiap2 thn kena ikut pilihan baju raya lelaki hahaha

Norlizayati Othman said...

Baju dah gedobos sbb Cik Zura dah kurus. Bestnya. Pasti la gojes sb berat dh turun byk..

mohamad khairul nizam said...

:) selamat hari raya!

εïзmummyHazaεïз said...

gojes.. wewiittt. selamat hari raye zura.. :)

eyeyou said...

wahhh..1st pic tu da la posing sama cam anis..hampir x perasan mana anis mana mama anis...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...