Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 10, 2010

...Anak Dapat Nombor 1, Bangga Tak???...


Mesti kita bangga kan!! ai belom rasa lagi perasaan bangga tu.. tunggu my anis masuk sekolah nanti.. harap2 anak ai jadik anak yang pintar.. bulih lah mama dia rasa perasaan bangga anak dapat nombor 1..

pagi tadi masa hantar My anis pi rumah IBU dia.. IBu dia tanya ia.. Sabtu nih hantar x?? ai tanya balik.. akak ade hal ke?? Ibu anis cakap.. anak pompuan dia dapat nombor 1..Sabtu nih ade majlis penyampaian hadiah untuk pelajar cemerlang..

masa tu ai boleh nampak.. terpancar satu sinar kat muka Ibu anis... betapa bangganye bila satu2 anak pompuan dia dapat nombor 1.. rasa ai pon tumpang bangga skali..muehehe.. rasanye..kalo anak ai dapat nombor 1.. lagi teruja ai kot..muahahaha

tahniah lah buat kakak My anis tuh.. lepas nih boleh lah belajar ngan kakak dia tuh.. tak dapat nak tempek gambar.. memang x de gambar kakak My anis tu..

harap2 suatu hari nanti.. ai pon akan merasa perasaaan bangga itu..amin~ moga anak2 ai jadik anak2 yang pintar2 belaka..aminn sekali lagi!

sekian...

p/s: anak korang pernah dapat nombor 1 x???

17 comments:

fairuz said...

ai belom kawen..so belom ade anak. muahahahh

mama qistina said...

wahhh...mestilah bangga nok anak sendiri tu...tunggulah bila anak kita dah sekolah nanti...harap harap dia cerdik..walaupun mama nya tak secerdik mana..huhuhuhu....

Sidratul Muntaha said...

mestilah bangga tapi aku kalau boleh anak aku nnti nak kena fasih lebih dari 3 base...
hauhauaha..
kejam tak aku>?!

Dhiaqiud said...

Ya xde anak..erkk..blom kawen kan..hehe..tp dulu form1, form2 & form3 Ya pemegang 'no1' dlm kls..muahaha..mak pun bangga :)

HaNTwO said...

saya pernah dapat no last skali hahahah.ganas x??

asma said...

kita dulu sek rendah selalu adpat no.1 (kisah benar)..

mmg btl kak raa ..mak ayah kita bangga je bila pegi majlis penyampaian hadiah... :-)

GaDis CoMeL said...

memang la bangga kalo dapat nombor 1, tapi mak bapak jgn pressure anak2 sgt. cian kat anak2

Pencacai Alim said...

bangga..bangga..tapi aku takde anak lagi..

bintangku said...

Anak ai blom pernah dpt no satu.... cuma no 1 dlm keluarga jer, sbb anak sulong. :P

fairuz n nani said...

amin....semoga kakak hanis jugak begitu satu ari nanti..hehe~

aNiS tHe BumbleBee said...

huii..mau xkembang idong kalo anak dpt no 1.tambah2 kalo uyin,tiba2 cemerlang dalam bahasa local srilanka tuh.hahahahhaa!

aibaks said...

aibaks ingat anak nafiraa dapat no.1,.. hehe takpe kite same2 doakan dorang berjaya! amin

chugie said...

dah semestinye rs bangga! moga anis pun begitu jugak! dan hope juga anak sy dapat no 1 dan cemerlang dalam pelajarannya nanti

nur said...

bangga..
ALL IN ONE

Farah-Izzaty said...

pernah dapat no 1 masa darjah 5 je.. huhuhu..

mahira oya said...

bangga la kan...blum ada anak lg..

Lady SharpShouter said...

tak ade anak lg.tp kl ade ai bangga woh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...