Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 3, 2010

...Cek Mek Molek Yang Sedap...

wehuuuu... menjadik jugak plan hujung minggu hari tu.. tengok ubi keledek ade melepek kat dapur.. bawa balik dari kampung dah lama dah..

hujung minggu ari tu nekad jugak nak buat kuih cek mek molek nih.. sabtu malam dah rebus siap2 keledek.. pagi ahad tu bangun terus bersilat kat dapur.. nak jugak try buat kuih feberet ai ni.. x pernah buat sendirik lagi nih.. slalunye ai beli jek..kekeke

hampir sejam jugak bersilat kat dapur.. akhirnye...

tadaaaaa... siap!! kuih cek mek molek~ yum yum!! terliur dak??? tak eh??? muahahaha
ini lah dia.. anak dara ai yang bersedia makan kuih mama yang banyak tu.. tapi sedap woooo.. kata hubby ai ler~ muehehehe.. bangun tido jek terus makan kuih mama.. x sempat mandi dah~

minum plak ngan air milo.. baru cukup tenaga nak bergaduh ngan papa..kikiki..

sekian~ n3 pendek di pagi hari..

p/s: semalam veri de bz.. x cukup kaki tangan idung mulut jek rasanye.. huhuhu..

p/s:u all bekfes ape pagi ni??? ai mam biskut kering cicah air milo jek~

12 comments:

Kancilbiru said...

adusss sedapnya...feveret ku ini...

mamalieyna said...

weeeiii...tergoda iman niih! hissh lama sgt tak buat, sejak kawen! dulu suka buat n sukaaaaaaaa makan! sedappppp.....

nur said...

nafira.. pandainye buat
ALL IN ONE

Fieza79 said...

wah rajen nya buat...dh lama pg2 time cuti tak buat kuih bekfes...asik beli kuih kedai jerk..

aNiS tHe BumbleBee said...

sedappppnyaaaaaaaa!!!!dah boleh peturunkan ilmu kt cutey anis laaa..besok dah besar dia buat utk mama dia lak kan...


ai breakfast pizza..yg smlm punya tak abeh.kekekeke!

Lady SharpShouter said...

tak penah mkn pun kuih cek mek molek ni. slalu tgk je org jual. hehe. rasa dia mcm mana kak?

ai bekpes roti dgn telur ajee..

chugie said...

aduh.. nampak cam sedap! sure sedap ni..

aibaks said...

leh tak NaFiRaa share resepi nak wat cek mek molek tu.. cam best je..

HaNTwO said...

lame xmakan kuih ni..buatkan untuk saya leh x?? hehe

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

terliurnye tgk cek mek tu!!dah lame tk mkn

eT said...

lama dah xmkn che mek molek..
cam best jek nengok gambar tuh..nyum3

Asma Haha said...

sedapnye....ini pon salah satu kuih yang saya selalu makan semasa sy pregnant,, ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...