Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, November 30, 2010

... WALAWEH!!! Siapa Lagi Nak Kasi Ai Benda Free...

FREE!!! FREE!! PERCUMA!! kikikiki.. sapa tak suka bende free ookkk! ai pasti u all semua mesti suka kalo bende free kan! kan! kan!! kikikiki lebih-lebih lagi kalo dapat plak barang yang agak mahal kalo beli dengan duit sendirik..muehehehehe..

minggu nih bagai minggu penuh rezeki bagi ai.. Alhamdulillah.. rezeki ibu mengandung kot..kikikiki... okeh~ jom layan.. ape bende free yang ai dapat minggu nih~

tadaaaaaa.... telefon Nokia 2690!! FREE!!! jeles dak??? lalalala larikkkkk... errkkk! tak caya Free??? PERCAYALAHHHHH~ memang free pon.. kikiki

berkilat lagi tepon baru tu haaaaa~

alkesahnye.. kampeni ai nih menggunakan line telepon digi.. setiap 2 tahun sekali kampeni kena perbaharui pakej line tepon tuh.. kalo amik pakej 'BIZ 70' digi akan bagi 1 tepon free macam kat atas tuh.. korang bayangkan kalo ade 10 line digi pakai pakej BIZ 70 idak ke dapat 10 tepon!!

haaaaa... bila jek ai nampak staff digi datang opis hantar telepon2 tu semua.. awal2 lagi ai dah paw sebijik tepon dari bos kecik..muahahaha... nasib baik dapat.. kalo x konfem mogok kerja seminggu.. kakakakaka

tapi~ ai kan pekerja kesayangan yang kuat melawan~ mesti dapat punye sebijik!! terpaksa atau di paksa bagi itu ai x kesah..janji ai dapat tepon FREE kan..muehehehe..

lagi bende FREE yang ade.. jom layan~

COKLAT CADBURY... lalalaalala..

3 keping coklat Cadbury yang besar... terliur dak??? x eh~ muahahaaha.. ini ole2 dari big bos ai..incik NG.. dia pi Labuan minggu lepas.. pergi berdua dengan bos kecik..Mr loy..

Mr Loy balik dulu dari big bos ai.. masuk2 opis jek dia bagi ai 2 keping coklat.. katanye big bos ai NG yang bagi.. walawehhhh~ hampir tidak percaya dapat 2 keping kali nih..

ai tanya kelik ai tu.. mimpi ape big bos belikan ai 2 keping coklat nih.. jawab nye.. big bos ai tuh tak nak bagi ai kurus.. ciskek sungguh jawapan itu.. tapi ai tetap tidak menolak rezeki itu..kakakaka... belasah jek~

tapi.. lepas big bos ai balik dari Labuan.. dia bagi lagi sekeping...lalalala... ai amik tanpa rasa malu pon..muahahaha.. dah orang bagi, amikkkk sajalahhhhhh... tapi ai balas pemberian big bos ai tuh dengan ucapan TENKIU~ lalalala

Dengar2 kabar angin dari sumber yang boleh dipercayai.. big bos ai balik dari labuan jadik jutawan u!! patut ler x kesah bagi 3 keping coklat tuh~ kan! kan! kan!

sekian.. n3 menunjuk2!!!

p/s: sape nak bagi bende free kat ai!!!!

p/s: coklat masih ade lagi.. kalo x malu mai ler datang umah ai.. lalalalala



13 comments:

chugie said...

ala.. nak jugak lah bende free tu.. u bg lah kat i satu cekelat tu! uwwwaaaa...

abah_izz said...

benda yang paling sedap & best kat dunia ni...

.....yang FREE la...termasuklah free size...

tahniah atas kejayaan berjaya menge pow...

Zura said...

BESTNYE dpt bende free...ari nie kite pun mkn free lunch...pizza...hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

NG, nak cokelat satu

-bekas pekerja cemerlang mu..hahahaha

mcm NG baca belog raaa :p

ibu ammar said...

nk jugak tepon tu nk ganti blakberi i yg canggih ni..hahaha..taruh coklat ke aku etek..hahaha...

bintangku said...

Wah.... bertuah sungguh! Murah rezeki...

a n a s t a s y e a said...

bestnya dapat handphone free .. =)

nur said...

free= best
tang coklat tu..
ALL IN ONE

Elly & Emmy said...

wahh.. betuah nyaa.. memang rezeki ibu mengandung laaa..

HaNTwO said...

huhuhuhu ape kata telefon tu bagi kat saya...saya punya dah nazak gile ni :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

bertuahnyer badan.... nak ckit bley?... ;p

eynda said...

Benda free memang best...coklat tu kalau beli sendiri mesti rasa tak sama macam orang bagi free kat kita kan kikiki...

mama qistina said...

suatu masa yang lalu ...pernah gak pakai tipon free digi tu...pas tu bos mintak balik nak bagi anak pinak dia pakai lak...hampeh tullll....dapat dari digi sekali ngan line tu yang dia tak bagi pakai tu takut kita ni bergayut lebey dari limit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...