Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 1, 2010

...Mari Kita Menabung | Akaun Nuri...

haaaa.. last week ai ajak laki ai pergi bukak akaun nuri untuk My anis.. duit raya dia hari tu~ belom bank in kat mana2 lagi.. memang ngah survey2 jugak lah nak bukak akaun ape untuk my Anis.. skali dapat tahu kalo kita menabung dalam akaun nuri akan dapat hadiah setiap kali kita masukkan duit dalam akaun..

rasanye ramai yang dah tahu pasal akaun nuri nih kan~ mungkin ai jek baru serius nak amik tahu pasal akaun nih.. maklum lah.. baru ade anak..kikiki

dan inilah hasil dari tabungan pertama My anis.. bagus sebenarnya kalo ajar anak menabung nih.. tapi untuk permulaan.. mama ngan papa lah kena berkorban sikit.. mana tak nye... semua duit syiling mama kena masuk lam tabung dia~ diaaaa jugak yang untung~

Mai kita zoom skit ape yang My anis dapat bila buka akaun nuri nih..

dapat tabung.. ini untuk akaun baru sahaja.. ade minimum duit lah yang perlu untuk pertama kali bukak akaun untuk dapatkan tabung nih..


lagi... kad kelab nuri.. pelbagai diskaun ade untuk pemegang kad kelab nuri nih.. bila bukak akaun jek terus dapat kad nih.. untung2~

haaaa... ini plak hadiah untuk jumlah tabungan pertama My anis.. kalo korang nak tahu.. banyak hadiah yang ditawarkan.. contohnye..beg sekolah, alat tulis, key chain dan macam2 lagi lah!! semuanye bergantung kepada nilai yang kita masukkan dalam akaun tu~ berbaloi2!! menabung pastu dapat hadiah~

bila tengok hadiah2 yang di tawarkan.. memang bersemangat jek nak menabung lagi dalam akaun tuh.. muehehehe.. kiranya hadiah tu sebagai pendorong lah kan..

haaaa... pada sesape yang ade anak tu.. boleh lah start buka akaun nuri nih.. x rugi menabung nih~ untuk masa depan anak tu jugak~hadiah nye..mak ayah boleh guna sekaki..muahahaha

sekian.. citer pasal akaun nuri..

p/s: ai bukan duta akaun nuri yer~ boleh ka mintak komisen dari bank rakyat?? lalalala

8 comments:

alienelliz said...

wah bestnya, dulu ell x ad bank nuri ni, pakai bank tabung batu je..hehe pastu masuk akaun under mak..haha skrg ni baru tahu ada bank nuri..haha

sblum ni x pernah dengar pun..thanks sharing ya..=)

oya said...

teringat time kecik2 dl

chugie said...

bagus jugak kan..

GaDis CoMeL said...

dulu menabung pakai tabung buluh jerkkk

Fieza79 said...

best lah ada insentif mcm tu..sure la bdk2 suka dan jadi pendorong...

nk kena bukak jgk satu utk my Anis dan Irfan jgk ni...

wahida said...

maksudnyer setiap kali menabung dapat hadiah? best la cenggitu kan...nak bukak jugak la utk anak2 saya tu..thanks for sharing yer...

nur said...

menabung untuk masa depan..
ALL IN ONE

mama qistina said...

nak buat gak ar..puteri tak ada akaun lagik tengah dok mikir yang mana bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...