Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 10, 2010

...Bz Sungguh!!...


PENATNYE!!!!!!

rasa nak fengsan jek keje hari nih.. nak tercabut tapak kaki ai nih!!!

ini semua gara2 My big boss nak gi holiday ke Australia.. esok flite dia.. kiranya hari ni lah last day dia masuk opis sebelom bertolak ke sana... jadikknye.. segala mak nenek cek, surat2 penting WAJIB di tandatangani pada hari ni..

penat giler!!! tak cukup kaki tangan jek rasa keje hari nih.. penat ulang alik ke mesin fotostat lagi.. rasa nak jek tarik mesin fotostat tuh letak kat tepi ai nih...


bila penat2 nih.. laju jek mulut ai nak membebel.. pantang jolok ler.. bos pon kena marah..muahahaha.. ibu mengandung memang cam tu~ hahahaha..alasan!!

tak peeee... hari ni ai sibuk~ tapi ai boleh beraya selama 2 minggu!! yehaaaa!!!! 2 minggu boleh bekerja mengulat dengan tenang... sonoknye!!!! x sabau nak tunggu saat itu~

sekian.. n3 orang membebel~

p/s: ade 2 bende nak buat n3 hari ni tapi x sempat nak taip..BZ~

7 comments:

wahida said...

wah...bestnyer boss x de 2 minggu...jeles i tau!!

|| NaFiRaa || said...

wahida..
tapi hari ai kena buli cukup2!! rasa macam keje 2 minggu tanpa henti hari ni!! muahahaha

chugie said...

xpe, arini awak bz.. next week awak bleh enjoy!!! :D

Atia Adina said...

siannya mak yong ni...tak per...org kata...banyak berjalan...mudah nak beranak

mama qistina said...

owhhh patutlah ari ni senyap ek...bz rupanya...hehehe...selamat buat keje ye cik akak ...

Fieza79 said...

sehari kebizian berbaloi utk 2 minggu nya boleh beronggeng sakan...hahaa

eT said...

hehehe...en3 bz ke en3 hepi neh...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...