Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 27, 2010

...Tahniah Buat Pasukan Malaysia Dan Penyokong...




Wahhhh.. kebanyakkan blog buat n3 khas pasal kemenangan bergaya malaysia malam tadi.. mengalah kan indonesia 3-0.. pergghhh bangga jap..

Tahniah buat Pasukan Bola Sepak MALAYSIA!!!

walaupon ai x dapat tengok game tu malam tadi.. sebab nye ai On the way balik dari kampung.. sampai dekat ampang pukul 11 malam dh.. sampai 1 trafik lite kat situ.. ai tengok budak2 motor ngah bawak bendera!!! ayoyo!! terus teringatkan game Malaysia VS Indonesia..

time tu rasa nakkkk jek tanya budak2 motor tu result game.. tapi malangnye.. mereke semua berenti kat depan kete ai..kalo x ai dh tanya dah..muahahaha...

bila trafik lite tukar hijau jek.. mereka pakat2 menjerit sambil kibarkan jalur gemilang.. ai cakap kat hubby.. konfem Malaysia menang nih!!! muehehehe... sebab dorang happy benor kibar jalur gemilang...

sampai2 jek kat rumah kol 12 lebih.. terus ai search internet pasal result game tuh.. sekali kuar.. 3-0!!! yeahhhhh~ bangga giler.. harap2 dengan berbekalkan 3 mata ini.. Pasukan Malaysia makin bersemangat untuk mempertahankan kemenangan malaysia malam tadi~

mesti berbaloi pengorbanan penyokong Malaysia malam tadi kan~ ai baca paper pagi tadi jalan ke bukit jalil jam dari pukul 2 petang lagi.. fuh.. seb baik malam tadi kami x ikut KESAS.. kalo x.. konfem joint skali dorang berarak..

Tahniah sekali lagi buat Pasukan Malaysia.. semoga Malaysia sekali lagi menang bergaya 29hb nanti..aminn~

sekian.. citer pasal bola..

p/s: korang tengok bola kat mana?? TV ke Stadium???

p/s: Mai kita pakat2 berdoa..mohon kemenangan buat Malaysia k~

11 comments:

oya said...

ya tahniah...proud ngn mereka!!

Fieza79 said...

tahniah buat mereka..bangga tuu..

Fieza79 said...

tahniah buat mereka..bangga tuu..

Zura said...

tgk tv je...itu pun dh cukup meriah...

wahida said...

walaupun saya x minat bola, saya tetap bangga Malaysia menang mlm td...riuh rumah saya hubby terjerit2 tgk bola...

Lady SharpShouter said...

ai tgk dgn ayah tau kak, gile menjerit jerit.cuma bengang je pasal penonton kita main laser tu.ganggu perlawanan betul.tp apa y penting, sudah menang, n hope menang lagi nanti kat sana.yeahhhh

mama qistina said...

minat jugak zura ngan bola...kami laki bini tak minat tapi kalau bola malaysia ni jengok jengok gaklah...bangga gila malaysia menang...

HaNTwO said...

saya senyum je sampai arini bila malaysia menang lalalalala..

Atia Adina said...

seronok giler...akak tgk kat uma....meriah rumah bila malaysia jaringkan gol

ab@h_Izz said...

tunggu games Final2 nnt kat indon..esok noo...pastu sama2 tggu kat airport sambut team M'sia bawak piala..

|| NaFiRaa || said...

ab@h_Izz..
aminnnnn~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...