Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

...ICT Part 1 | Mari menggeliat Bersama Lampu2 Cantek!!!...

Ahkirnye sampai jugak ai kat ICT nih~ walaupon sudah 2 kali percubaan pergi ke ICT.. tapi hampa.. sebab jalan masuk jem yang teramat.. malas nak tambahkan sesak kat situ.. so, 2 kali pergi tapi x jadik masuk~

alhamdulillah~ percubaan kali ke 3 nih berjaya masuk ke ICT dengan tenang.. langsung x de jem~ tenang jek masuk~ kena bayar Parking RM10 untuk kereta.. dan RM2 untuk motor.. sila jangan buang tiket parking anda yer.. sebab tiket tu sgt berguna bila anda nak masuk ke satu taman dalam ICT tu.. kalo x de tiket.. anda kena bayar plak nanti.. yang tu kita citer next n3 k~

masuk ICT dalam pukul 11.00 pm ++.. masa nih My anis masih lagi segar bugar~ boleh berlari-larian lagi..

permandangan dari jauh~ nak masuk taman nih kena pakai tiket parking yang citer tadi.. next n3 kita citer lebih detail pasal taman nih k~

My anis~ tecik sgt.. nampak batang pokok jek lebih~ muehehe

okeh~ papa dukung.. baru nampak pokok yang macam kaler tuh~

pelbagai jenis haiwan dengan macam2 kaler ade... cantek sgt!!

mampu amik gambat dari jauh jek.. sebab ade guard yang setia menunggu nak tiup visel kat mulut dia~ isk~ x bagi can langsung~

ini pon curik2 letak My anis dekat sikit ngan binatang2 yg menyala tuh..

My hubby n My Anis~ peace~

burung merak.. bukan main susah nak bergambar kat sini.. berbaris orang menunggu turn.. tapi kami tetap nak bergambar kat sini~ tambahkan lagi kesesakan~

nak jugak amik gambar depan angsa 2 ekor walaupon lampu dia x menyala.. kalo menyala mesti lagi cantek~

My anis suh papa dia amik gambar dia ngan katak ijo~

cantekkan angsa tuh.. tapi x boleh nak amik pic dekat2.. pak guard asik menepek jek kat situ~ jaga nak tiup visel dia~ menyampah sungguh!!

oohh.. 2 ekor si katak ijo!!

ohhhh... frust sgt kat sini.. sebab ai nak sgt amik pic letak muka kat leher angsa yg membentuk 'LOVE' tu~ tapi guard tu memang duk dekat2 jek ngan angsa 2 ekor nih.. dia dah tau orang sume geram nak amik gambar ngan angsa 2 ekor nih~

papa asik amik gambar jek.. lupa nak amik pic sendirik~

ini pokok yang rendah.. boleh ler amik gambar dekat2 dengan lampu~

okeh~ tuan punye blog a.k.a mak yong mesti lah nak mengelemer jugak~

okeh.. kita stop dulu.. kang ade plak yang muntah ijo nanti.. memula ai nak buat dlm 1 n3 jek.. tapi bila ai sendirik pon naik juling tengok pic banyak sangat.. makanye terpaksalah ai buat 2 part.. kikkiki

sekian.. n3 banyak gambar!

p/s: sesape x sampai ICT lagi.. boleh lah terjah sekali~ x rugi rasanya sebab banyak tempat yg view dia cantek2~ cuma pak guard dia yang kasi spoil sket..mueheehhe

16 comments:

Atia Adina said...

saya gi dulu2...masa tu parking tak kene bayar...

|| NaFiRaa || said...

Atia Adina..
haah kan~ dulu masuk free jek.. tapi dulu susah nak masuk..sebab jalan jem!

Fieza79 said...

baru ni g pon kena bayar paking..betol la asik bunyi wisel je kann...tak sukaa...hehee

|| NaFiRaa || said...

fieza..
kan~ padahal kita bayar nak masuk.. nak bergambar cantek2 sket pon bising~ rasa nak jek kasi pak guard tu telan visel dia kan!

eT said...

hehe...dah lama x p Icity tuh..padahal belakang umah jek...
dulu p xkene bayar pong...huhu

|| NaFiRaa || said...

eT..
kan~ sekarang dh kena bayar.. RM10 plak tuh..rasanye sebab tuh kot orang dh kurang.. kalo x..memanjang jem jalan masuk ke ICT tu~

ab@h_Izz said...

waa..sudah kena bayar. Dah meriah sekarang no..Dulu mula2 gie raya cina 2009 tak byk sangat tempat2 tu..\

....dulu dekat sangat ,skarang sudah jauh utk kesana..:(

Zura said...

bila lah dpt pegi..

|| NaFiRaa || said...

ab@h_Izz..
makin meriah eh.. x pernah masuk pon sebelum nih.. so x tau dulu meriah ke x~

|| NaFiRaa || said...

Zura...
nanti boleh ajak anak buah pergi.. memang meriah!!

chugie said...

bestkan g sana?? bleh posing2 kat lampu2 yang cantik tu..

|| NaFiRaa || said...

chugie..
haah~ boleh posing sampai fengsan..kikiki. macam2 view cantek kat situ~

Dhiaqiud said...

wahh..sonoknyer..lm dh teringin nk g taman ICT ni..nk gak tgk lampu2 yg bergemerlapan..jeles2..

|| NaFiRaa || said...

dhiaqiud..
mai lah shah alam nih.. baru bulih gi ICT..heheehe

mama qistina said...

pi sana memang syok tu yang pi dua kali...pegi pas tu redeem air free..skang tak tau apa lagi yang best ada kat situ....

|| NaFiRaa || said...

mama qistina...
uik.. dapat air free eh~ kami pergi hari tu.. x de plak air free..x tau lah kalo kami x pasan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...