Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 2, 2010

...Bas Untuk Wanita | SOKONG!!!...

ini bukan Bas Wanita itu.. from google

haaaaa... berita baik untuk wanita yang menggunakan bas rapid KL.. ade bas wanita di sediakan untuk kita kaum wanita... waaahhhh.. sgt perihatin lah syarikat bas ini.. tahniah~

ai dapat tahu pasal bas ni dari paper Berita Harian.. walaupon hari ni agak lambat baca paper.. tapi ai tetap nak share ngan u all semua... yang mana pompuan lah..

bagi lelaki plak.. boleh lah amik perhatian pasal nih.. jangan u all pi naik bas wanita nih plak.. kang x pasal2 masuk paper... "Salah Naik Bas" idak ke malu!!! kalo Bangla yang salah naik, boleh lah cakap x paham bahasa melayu.. kalo lelaki melayu yang gagah perkasa lagi bijaksana yang salah naik.. isk malu eh!!! ingat tuuu... JANGAN salah naik bas!!!

Bas Wanita nih Baru mula operasi semalam dan masih dalam tempoh percubaan.. harap2 mendapat sokongan ramai lah Bas Wanita nih!! banyak manfaat untuk kaum wanita..

walaupon Bas wanita ini untuk penumpang wanita sahaja.. tapi kanak2 lelaki berusia bawah 12 tahun dibenarkan naik dengan syarat ditemani wanita.. maksudnye~ kalo mak bawah anak lelaki bawah umur 12 tahun.. anak dia bulih ikut naik skali laaa... x yah ler tinggalkan anak kat bas stop tu.. tunggu bas lain~

haaaaa... bagus kan~ ai sokong sangat lah kalo ade Bas Wanita ni~ walaupon ai bukan pengguna tegar Bas Rapid KL.. harap2 lepas nih.. lagi banyak kemudahan yang di khaskan untuk wanita di wujudkan~ gittuu!!! rasa macam Menteri plak! muahahaha



sekian~ share isu Bas!

Berita Penuh Pasal Bas Wanita

p/s: Ape pendapat korang pasal isu nih?? sokong ke x???

14 comments:

alienelliz said...

sokong!!! tapi ell lelaki x bleh la naik bas tu..dulu pernah salah naik komuter..haha masuk kawasan perempuan..nasib baik pak cik polis tu suro keluar tukar tempat lain..haha kalau x spnjang perjalanan malu x habis2..haha

nur said...

sokong!!
ALL IN ONE

wahida said...

mmg saya sokong sgt2!!!

Syahida said...

Sokong tu sokong..tapi kat Malaysia susah nak buat orang paham...kalau dah kata untuk wanita je,lelaki tibai naik jugak...diorang ni tak prihatin..

Zaidah said...

sokong..sokong...sokong

chugie said...

td ada terdengar gak dlm berita.. memang sokong sangat lah kan!

Fieza79 said...

ohh ada ye..ni baru tau...kaum wanita sentiasa dlm perlindungan kan..bagus2..!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak naik bas..selalu pun memang jarang nampak lelaki dlm bas.

maszmadi said...

sokong! sokong! sokong!.....
walopon masz dah lama x naik bas

mama qistina said...

sokong sangat tapi dah lama tak naik bas nihh....leceh ar tak leh hapdet blog ...komputer kena virus plak....

aibaks said...

bagus gak khidmat ni dibuat.. khas utk wanita.. selamat skit kaum hawa ni

HaNTwO said...

saya baru tau pasal bas ni...seb bek huhuhuhu...

Asma Haha said...

sy sokong!!!

aNiS tHe BumbleBee said...

yg pemandu bas tu wanita gak tak?takut kang,ramai2 sgt pompuan lam tu,pemandu pulak yg jadik hantu.kih3x!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...