Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, December 6, 2010

...Hasil Rembatan Di Anakku Warehouse Sale!!...

Hari Jumaat lepas ai ade baca iklan pasal Anakku Warehouse sale kat blog Atia.. Tetiba cam berminat nak pergi.. sebab dekat..muehehehe... selepas di peta sikit2 oleh kakakku Elissmie.. akhirnye.. ai terpengaruh jugak untuk pergi..muahahaha..

Hari sabtunye ai selak2 Star Paper.. carik iklan + map.. skali jumpe plak!! senang sikit nak kasi hubby ai tengok.. memula tu nak print jek gambar kat blog Atia tu.. skali kecik plak... nasib baik ler hubby ai biasa dengan jalan kat sana..muehehehe..

Bila hubby kata ok jek.. ai pon bersiap sedia fizikal dan mental untuk ke sana hari Ahadnye.. Ai nih kira first time nak pergi warehouse sale nih.. memang selalu dengar orang bercerita pasal warehouse sale nih.. slalu nye mesti akan cakap..."orang ramai giler!!!" so.. seawal 8.00 pagi ai dah suh semua orang bersiap untuk ke sana.. muahaha..punye lah excited!!!

seawal 10.00pagi ai dh sampai kat sana... orang pon agak ramai.. tapi masih dapat parking laaa... SKALI!!! masuk2 jek gudang!! perghhhh... penuh!!!! bakul nak isi barang pon x de~ tapi ai tetap nekad nak bersesak2 jugak!! muahahaha...

Dan... inilah Hasilnye... walaupon x seberapa!!!


Dapat carik 3 pasang baju!!! itu pon berpeluh celah tiak ko!!! sebenarnya baju n seluar tuh bukannye pasangan dia.. ai sendirik yang telah sesuka suki pasang2 kan mereka.. muahaha.. belasahlah.. janji kaler lebih kurang!!!

harga 3 pasang baju itu adalah RM 20.00... kalo beli sehelai RM5, amik 3 helai RM 10.. so, ai amik 3 helai baju n 3 helai seluar.. jadiklaaa.. RM20.00...

3 pasang sarung kaki n tangan.. RM10.00... yang nih memang dia dah packing dalam plastik.. kalo dorang tabur sarung tangan n kaki dalam bakul.. memang ai x carikkk.. giler kecik wooo..nak carik pasangan masing2!!!

5 barang yang tertera di atas harganya adalah RM10.00...murahkan!!! kalo amik 1 barang RM3.. makanya ai belasah amik botol susu banyak2.. buat stok~

pastu kami ade beli shower gel untuk my anis, baby oil ngan liquid untuk cuci botol susu.. tapi x de gambar sebab mereka semua sedang di basuh.. liquid tumpah lam plastik~

so... itu jek la hasil rembatan kami semalam.. sonok jugak pergi warehouse sale nih.. walaupon kena bersesak2 tapi save bajet wooo... lepas nih kalo ade warehouse sale yang dekat ngan rumah ai.. pasti ajak hubby ai pergi lagi.. nak tambahkan lagi sesak kat sana.. muahahaha...

sekian~ citer warehouse sale

p/s: sape gi anakku warehouse sale kat kg jawa??? ade nampak ai x???



14 comments:

Fieza79 said...

wehh..giler punya sale mcm ni..murah gilerr...hahaa owg tkda pape ni pon sdg terpengaruh ni...ishh kalo dkt nak gak g...hikk

wahida said...

uik...murah giler ni...awat jauh benar tmpt nyer? huhuhu...

Lady SharpShouter said...

semangat bnar belaiu memborong.hehe.walaupun baju seluar tu bukan padanan dia, tp matching sungguh la. ai laikeee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahhahaa..terpengaruh jua akhirnya :p

munna said...

wah murahnya baju kat warehouse ni yek... kat area munna tak merasalah nak ada warehouse macam ni

**sHiKinn** said...

ok la tu..3 pasang rm20..berbaloi baloi..lg pun skrg kn musim hujan.so baju nk kena ada stok banyak..
salam kenal ye kak..

bintangku said...

memang murah.... dah plan nak pegi tapi..... tahap kesihatan lak tak mengijinkan... hu hu hu.... nie pun dok bersin jerk lagik.

Elly & Emmy said...

wahh bersemangat betul mama ni.. hasil rembatan yg sgt berbaloi2 tuu..

aNiS tHe BumbleBee said...

wuuuuu!!! besttt!!!!


ulang hari2 raaa...smpai abis sale tu..kekekeke!

nur said...

waa.. shopping kalau sale camni mmg best kan
ALL IN ONE

Lia3003 said...

mak oiii...best giler

cik nani said...

waaahhh..murah2 nye barang kat cni..best tgok..hehe~

bebelsokmo said...

tak sangka murah gituh.....ada lg ker sale nyaaaaaa

Atia Adina said...

owh...murahnya....alamak...rugi tak gi......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...