Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 14, 2010

...Haih~ Ape Nak Jadik Nih!!!...

huhuhu... pening pikir neh~ apsal ai tak boleh bawak kete sekarang nih ek??? ai sendirik pon heran dengan diri sendirik!!huhuhu..

Asal ai bawak kete jek.. ai akan berdebar2.. bukan sikit2 punye berdebar! rasa nak pecah dada!! huhuhu.. sampai rasa hilang fokus bila bawa kete.. kenapa ek?? dulu okeh jek bawa kete.. x de masalah pon.. tak kan lah alahan mengandung.. x leh bawak kete.. x pernah dengar plak kes macam tuh.. ke ada???

sian hubby ai.. kena hantar dan amik ai.. kalo hubby keje shitf malam.. xde masalah sgt.. tapi minggu nih dia keje siang.. tapi hari nih hubby terpaksa kuar jap..sebab nak hantar bini dia gi keje.. sebab bini dia takut nak bawak kete.. haih~ ape nak jadik nih!!!

masalah nih mula masa tekanan darah naik hari tuh.. masa ngah drive.. mata rasa macam hilang fokus.. nak pitam pon ade gak masa tuh.. dah lah ngah drive.. takut giler time tuh.. berdebar x yah cakap lah... dalam hati berdoa jek banyak2.. huhuhu..

lepas kes tuh lah ai jadik fobia nak bawak kete.. rasa berdebar yang luar biasa.. dah 3 minggu hubby ai hantar pi keje.. ingat minggu nih nak try drive sendirik.. semalam lepas lagi.. skali pagi nih penyakit berdebar datang lagi... so.. hubby hantar ai pi keje hari ni..nasib baik tempat keje hubby ai tu dekat jek ngan rumah..

agak2 korang.. penyakit ape melanda ai nih??? perlukah ai tanya pendapat dokter?? atau pi jumpe ustaz2 untuk mintak air.. untuk pulihkan semangat ai nih~huhuhu.. ai sendirik pon x paham ngan masalah ai nih~

silalah bagi pendapat korang eh~

sekian.. n3 orang bermasalah..

13 comments:

wahida said...

awak ada tgk xcdent ke sebelum ni? pelik jugak tu...banyakkan istighfar ye...

chugie said...

emm.. maybe awk dh biasa kene anta g keje kot, so ke pro an memandu tu dah makin kureng.. ekekek:D

xpe2..cuba drive slow2 k..

Sidratul Muntaha said...

bawaan budak fira
nnti dah oklah tu.
baca ayat2 yg ptut n doa2 yg ptut
ko terbalik plak cam aku
aku time ngandung tak boleh org bwkkan aku
aku rasa tak selamat
tpi selamba badak bawak motor smpai 6 bulan ngandung...
huuuuuuu

Zura said...

ada alahan cm tue jugak ke masa pregnant...

Dhiaqiud said...

alahan ke tu?? erkk..bawakkan baby?? baby penakot? xkan gurl kot?????? [bnyk soal lak]

Fieza79 said...

mngkin pembawaan budak kot...ye la sblm nya ok kan..?

eT said...

minum air masak ngan lupe selawat...
me dulu pon selalu camtuh...
stress jek bila drive..
tp skang drive dekat2 jek...dah xder debar2 lagik...Alhamdulillah...:)

ibu ammar said...

itu adalah alahan..cewahhhh...
aku punye pelik,alahan pd cahaya lampu n angin kipas..mlm2 tdo dlm bilik tanpa lampu n kipas..mcm dlm gua..hoho..

Lady SharpShouter said...

eh, ada jugak mcm tu yek? walaupun sian kat incik hubby, tp rasanya lagi risau kot kl sis drive sorang2 kan?

byk2 berehat dan bertenang kot petuanya? hehe

nur said...

nafira
doa byk2 supaya tenang hati.. hormon tak stabil tu
ALL IN ONE

- GC - said...

isshhh.. takotnya.. sy pn penah jadi cmni masa baru lepas eksiden. jd cuak nk bwak. tp bila dh lama, dh ok.

Atia Adina said...

ishhh....bahaya sangat ni raaa...elok lah hubby hantarkan....tak pasti lah penyakit apa ni...hati2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cuba baca doa naik kenderaan sebelum drive:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...