Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 30, 2010

...My Anis Dan Adik Ammar Dia...

Last week ai dah balik kampung.. kalo belom balik~ ade can balik kampung minggu nih..maklumlah cuti panjang.. x sia2 jadik penat jadik penyokong bola sepak malaysia malam tadi.. dapat gak merasa cuti umum besok..

hari ini saje jek nak tempek gambar My anis ngan Adik Ammar dia.. walaupon singgah kejap jek umah Ma ai.. sebab cuti x lama.. tapi sempat lah kami bersembang adik beradik.. sume adik badik ai balik plak masa tuh.. adik lelaki ai kat penang pon balik jugak.. memang meriah lah kejap umah Ma..

okeh.. jom layan gambar My Anis posing ngan Adik Ammar dia..

Ammar Haziq dengan senyuman menggodanye~

dh meniarap..sekarang ngan belajar merangkak.. kaki dh ok..tapi tangan x boleh nak menapak ke depan lagi...

ayakkkk!! adik lagi bulat dari kakak!! cam ner nih!!

berfotogedik ngan adik ammar dia~

hehehe.. rindu sama budak bulat~ bulan 1 nanti jumpe kat Gambang Water Park yer!

sekian..n3 tempek gambar..

5 comments:

mamalieyna said...

waaah sweet mereka berdua...! ^_^

hehe...tak sia2 menjerit mlm tadi kan..dpt gk habuan cuti.nge..

Lady SharpShouter said...

su suweeeettt.tak sabar lah dak anis tuh nak adik dia sendiri keluar tuh.hehe

Atia Adina said...

comelnya adik ammar....moga baby kak ad muka comel cam dia

maszmadi said...

bolatnye mate budak tecik tu... hikhik suke tengok..

eT said...

sweet jek dedua tuh...
geram nengok..

meh la join lucky draw plak..:)

LUCKY DRAW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...