Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 3, 2011

...Selamat Tahun Baru 2011 & Ole-Ole Dari Australia...

hai semua.. amacam cuti panjang?? sonok?? ai~ memangggg lah seronok!! orang x de annual leave.. tetiba dapat cuti panjang!!! yihaaaa!!! puas giler bercuti selamat 3 hari.. macam2 bende boleh buat~ habes 1 dapur ai punggah..sampai terang dah dapur ai. pastu.. sadis sungguh! ai x boleh berjalan.. urat peha tegang.. buat keje x hengat..bila sakit baru reti nak duduk dia.. nasib ler My hubby pandai gak urut2..kalo x.. mau gi klinik ai..


okeh lah.. rasanye belom terlambat lagi nak ucap "Selamat Tahun Baru 2011" Semoga tahun 2011 lebih baik dari tahun 2010..aminnn..

ai x tengok bunga api pon tahun nih.. sebabnye.. urat peha ai sakit.. x boleh banyak jalan.. nak joint My hubby main futsal pon x dapat.. semua plan malam tahun baru terpaksa di batalkan.. ai tengok bunga api lam TV jek..

okeh~ lupakan kesah sadis malam tahun baru itu.. mai sini nak tunjuk.. Ole2 yang ai dapat Dari Australia.. My big bos pergi bercuti kat sana.. dia ade belikan ole2 untuk staff dia..

dapat key chain u!!!!

zoom sket~ haaaaa... dari Australia.. macam2 jenis key chain yang ade... tapi yang nih berkenan di hati.. boleh laaa... janji ade jugak ole2..

psstt.. hari tu dia ade kata nak bagi coklat.. ai ngah tunggu gak nih..muehehe..walaupon coklat yang dia bagi 3 keping hari tu..masih ade lam peti ais.. kikikiki

okeh~ n3 pendek dulu.. pepagi lepas cuti panjang nih, bz sket.. macam2 bende nak kena settle..terutama skali.. kerja big bos ai tuh~

sekian.. n3 wish new year!

p/s: korang tengok bunga api kat mana new year hari tuh???

8 comments:

chugie said...

sama lah kite.. 3 ari bercuti, mengemas apa yg patut kat umah tu. Atlast, pinggang sakit, kaki plak kejang! huhuhu...

Kancilbiru said...

tgk kat tv ja...kalau kuaq sah2 jem melampau kan...hhuhuhu

Atia Adina said...

kak ad pun tgk kat tv jerrrr

Zura said...

kite pun ada dpt satu keychain dr australia...kanggaroo...

ab@h_Izz said...

aikkks dah -ve pun leh cuti lagi..ha.ha2,

leh mintak lain2 lagi tu kat big boss...besarr punyaa

- GC - said...

tengok kt tv,sambil membungkang dan sapu ayaq liyuq basi yang meleleh.. hahahha..

mekchu said...

happy 2011 :)

aNiS tHe BumbleBee said...

tak cuti...huaaaaaa!!!

selamat tahun 2011 ye..fuh,fuh,tak sabar nk smbut org baru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...