Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

...Update Pasal GA Kalender Meja 2011...


okeh~ petang dah nih.. dah nak balik dah pon.. tapi tak pe.. pelan2 taip k~ nak update pasal GA kalender 2011..

okeh.. oleh kerana masih ade yg mintak nama dia di masukkan dalam GA nih.. makanye kat sini.. ai telah bermurah hati untuk masukkan nama2 mereka yang request tuh.. 2 nama jek pon~ nadiah dan eB a

okeh.. nih adalah senarai terkini GA kalender tuh..



Blogger 2. eT
Delete

Blogger 3.SyoknyaDownloadDelete


Blogger 4.ummi aka iemDelete


Blogger 5. wahida




Blogger 7.Elly & EmmyDelete


Blogger8.Asma Haha


Anonymous9. miss cahaya

BloggerDelete
Blogger 10. aibaksDelete


Blogger 11. ::Mamalyna::

Delete
Blogger 12.Sweet like StrawberryDelete


Blogger 13. nur

Delete

Anonymous 14. mama qistina

Delete
Blogger 15.sahmura

Blogger 16.nadiah

DeleteBlogger 17. mamaaedrean

okeh~ yang ke dua nak update kat sini.. pasal bilangan kalender.. masa bukak GA nih.. ai tawarkan 3 kalender meja kan.. tapi hari ini.. ai nak tambah lagi 2 kalender.. menjadik 5 kalender meja di tawarkan.. oleh itu jugak.. 5 pemenang bertuah akan di cari..

cabutan akan ai buat secepat mungkin~ sama2 kita tunggu k~ muehehehe..

sekian.. update GA..

6 comments:

mamalieyna said...

alamak..awat cek nye nama tak tersenarai ni..huhu..taktau pun ada GA..hehe..

good luck tuk mereka2 tu.. ^_^

cik nani said...

tahniah kepada yang tersenarai..sis nafira mmg bermurah hati..hehe..=)

eT said...

HEHE...
KALENDAR DAH BERANAK...

SOK2 LEH BERANAK LG TUH...SUME DPT...NGEEE

SyUhAdA said...

besnye..
tmbh lg 2..
smoga syu btuah..
aminn~

pak long said...

salam...
ala tak der rejeki nak dapat kalender

eB ezrin said...

yes yes yes... puh puh puh... ahaks
tq sudi joinkan kami gaks ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...