Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 27, 2011

...Mam Ikan Besar..

hehehe.. semalam 1 hari x update blog.. bukan MC, cuti pon bukan~ tapi ralit duk carik mende kat tenet..muehehehe..

okeh~ abaikan citer semalam yang buat ai x update blog.. kekeke.. tapi sempat jugak ai merayap kat blog korang.. sempat jugak tinggalkan jejak kat beberapa blog..

pagi nih ai nak citer pasal makanan~ saje nak kasi korang lapar di pagi2 hari ni..muehehehe.. nih hidangan santapan kami weken bila entah.. oleh kerana kami semua masih lagi BOIKOT fast food.. makanye menunye konfem lah bukan fast food..

kami bertiga.. MY hubby sebagai sponser makan pada kali ini.. biasalah.. orang dapat bonus mesti kena belanja makan..kekeke..

menu kami hari itu.. siakap 3 rasa + kerabu mangga + telur dadar... kerabu mangga dia memang terbaekkkkk!!!

siakap 3 rasa ai bagi 3.5/5 bintang~ sebab terlebih garing sgt kot..kekeke.. tapi kami makan siap bertambah nasi..muehehe.. rasanye sebab nasi dia sikit kot..muahahaha..alasan!!

okehlah..selamat menjamu mata~~lalalala

sekian.. n3 buat orang lapar..

p/s: mana korang lagi suka..antara ikan masak 3 rasa atau stim???


13 comments:

HaNTwO said...

Siakap 3 rasa lagi best...yang masak stim punya agak kureng layan la kak :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak ajer tempat ni sudah ku tahu ianya shid seafood kampung jawa.kelmari dulu baru pergi :p

|| NaFiRaa || said...

elissmie..
kekeke.. tepat sekali.. kerabu mangga dia memang mabeles kan!!

mama qistina said...

pernah masak sendiri siakap tiga rasa jadi suka yang itu kot...kikikik...stim punya tak pernah try lagik...

wahida said...

saya suka yg stim...kalau dpt stim limau atau stim halia, perggghhhh....sdg meleleh air liur di waktu menaip komen ini...

- GC - said...

sedapnya kak. lama tak makan kerabu mangga. srotttt..

Erly Ramli a.k.a Zette said...

sedapnya ikan siakap tiga rasa tu..malam ni harus pergi cari nihh..

Fieza79 said...

masak stim lg sedap..fieza suka ikan masak stim lg...lembut je isi nya..

chugie said...

sedapnye...

ummi aka iem said...

sedapnye .. kat ner ni?

Laikka said...

yummy:)

oya said...

lazat!!!

**sHiKinn** said...

wah..sy baca entry ini dikala perut kelaparan..huh..terliurnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...