Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 18, 2011

...GERAM!!!...

aduhaiiii.. penatnye hari nih~ dari pagi keje x stop~ rasa cam nak lempang2 orang jek.. dah lah ngah penat nih.. ade jek bende nak naikkan hangin aku nih!!! dh tau orang kulu kilir x berenti2.. boleh sume keje DIA nak pass bagi aku!!!

nak tepon pon suh aku!! ingat aku nih kuli batak ape!! kang ade jek yang kena sound tepek ngan aku.. bos kecik pon bos kecik laaa.. pedulik ape aku~ eeeeee... ngah geram nih!!!

nak menjawab call untuk KAU pon aku jugak!! nak kena menjawab ngan supplier pon AKU jugak!! ko keje buat ape?? goyang Tel*r!!! baik ko bagi keje ngan gaji KO kat aku jek!!!

mentang2 big bos x de ko plak nak jadik big bos!! pastu sesuka hati jek nak pass keje KO kat aku!! banyak cantekkkk!!! mampos lah!! aku mogok x nak buat keje hari nih!!! biar sume keje terbengkalai!!!!

sekian.. mak buyong ngah berangin!!!

p/s: jom join ai MENGULAR!!! MOGOK!!!

13 comments:

cik nani said...

huhu..sabar sis sabar...klw sis ngah marah cube bayangkan baby dalam perut ngah senyum kat sis..mesti ilang skit marah..hehehe~

Kancilbiru said...

amboi mak yung cengil sungguh dia ...sabar ya...hehehe

eT said...

sabar2 mak yong...nnti hangin turun kt anak..hehehe

Fieza79 said...

aikk mrh sgt nmpk..sabar2...dah lunch ke nie...

wahida said...

alamak, mak yong tgh marah, sapa bos kecik yg melampau sgt tu? saya pun berangin dgr ni...huh!!

mama qistina said...

sabar yo...tamo hangin hangin ...nanti tak comeii...sesame kita gi mogok ye..bw bw bw...

Zaidah said...

mak yong jangan marah2...nanti baby jadik pemarah...sabar mak yong...bawak bertenang...itulah dugaan namanyer...

bintangku said...

Sabar.... nnt baby pun jadi pemarah jgk. Sabar... sabar...

aNiS tHe BumbleBee said...

bos kecik mmg suke lelebey pun..nak jugak dia merasa mengarah2 org time bos besar takde...huekekkee!

Elly & Emmy said...

jangan marah2 mak yong.. nanti dapat bb muka garang.. dah kurang comel.. byk2 bersabar yerr..

Dhiaqiud said...

Sabar K.Ra..jgn hangin2..x elok tuk baby...ce cenyum sket (^,^)

eB ezrin said...

sabar yang sabar... naper nih?

aibaks said...

sabar la yerk mek.. biasala.. bile orang da pegang kuasa.. jadi camtu kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...