Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 4, 2011

...BerFoya-Foya Ke Kenduri Kawen | Mam Nasik Minyak...

fuhhh~ baru lega sket.. dah abes isi dokumen wajib tender.. esok nak kena hantar tender nih~ tapi demi blog tercinta nih.. ai try jugak untuk menulis n3 a.k.a mengulat..muehehe..

waaahhhh.. hari ni ai nak ajak u all mengulat sama layan mata dengan gambar2 yang hamat banyak nih.. kekeekke.. gambar2 nih kami amik masa gi kenduri kawen.. sebenarnye x merancang dari awal pon nak gi kenduri kawen nih.. tapi sebelom cuti panjang hari tu, IBU anis a.k.a bbsitter anak ai bagi kad kawen.. jemput gi kenduri kawen adik lelaki dia..

nampaknye bertambah lagi 1 xtvt nih.. memula ingat nak gi piknik kat mana2.. tapi nampaknye ade xtvt yg lagi penting..so kami pon joint rombongan pengantin lelaki..

okeh..jom layan gambar~

berkumpul kat petronas.. tunggu semua kete yang joint rombongan..

yang pakai baju kurung n tudung biru tu IBU anis.. anak2 ibu anis pon ade skali.. tu yang anak ai sonok sgt tuh..

My Anis..

Me.. duk dalam kete jek..panas sangat kat luar~

mesyuarat untuk orang2 kuat rombongan pengantin.. kekekeke

pengantin lelaki.. pakai suar pendek sajaaaaa... nak kawen ka tak mau nih??? muehehhe

kena kepit ngan papa.. lasak sgt~

sampai2 kat rumah pengantin pompuan kami lepak kat satu rumah.. untuk siapkan pengantin lelaki.. yang len.. rehatkan badan dulu..

okeh~ dah siappppp!!!

siap jugak!!! mueheehhe..anak ai nih~

bunga telur dari pihak lelaki..

persidangan tergempar wanita2 semalaysia.. muahaha.. ai x joint.. ai lepak kat luar ngan My hubby n My anis..

pengantin lelaki ke 2, pakai baju putih..heheehe.. sebenarnye kenduri masa tuh untuk rai 2 pasang pengantin..

IBU anis ngan Adik Lelakinye

okeh~ mula berarak.. kekeke

diiringi paluan kompang~ bergegar telinga..

2 pasang pengantin di atas pelamin..

sesi potong kek...

kalo tengok..2 pengantin pompuan tu macam adik badik kan~ tapi sebenarnya.. pengantin pompuan yang pakai baju pink tu adik badik ngan pengantin lelaki kai baju putih tu~

hehehe.. mangsa keadaan.. pengantin sibuk bergambar.. tetiba hilang udang sekor.. kekekeke.. nasib dh abes amik gambar..

sedara mara IBU anis...

muehehehe.. pengantin lama bergambar ngan pengantin Baru..kikikiki..

hasil rembatan laki ai..muehehe.. ai x lalu nak menyelit kat org yang ramai.. baik ai duk jauh2 sambil makan buah limau.. sampai2 kete jek ai tengok 5 kuntum bunga telur selamat laki ai rembat..

yang bestnye.. ai dapat makan nasi minyak.. walaupon x bape kena ngan tekak ai nih~ tapi boleh lah hilangkan gian nak makan nasi minyak.. gambar nasi minyak x de.. lapar punye pasal..muehehe

sekian.. citer gi kenduri..

p/s: ape xtvt korang cuti panjang hari tuh???

12 comments:

Atia Adina said...

alamak....kaler baju ra biru...sama ngan geng kompang lah....heh heh heh

mamalieyna said...

waaaah meriah majlis, 2 psg sekali..cun2 pengantinnye..mmg nmpk cam 2 beradik jer..

oooh takde aktiviti minggi ni, dok umah jer, my arif demam lorr..huhu..

ab@h_Izz said...

cam best nampak..gi ngan pengantin leh makan best2 no, ade lauk2 tambahan..leh sebat hok pengantinnya..gerenti pengantin makan sikit..he..hee2

wahida said...

dulu masa saya kawen pun naik sekali ngan adik ipar...best..hehehe...

Lady SharpShouter said...

pompuan nih mmg takleh dok sekali.nnt mesti form group mesyuarat mcm hal penting.rupa2nya gosipppp.haha

Fieza79 said...

manis nya penganten2 tuu...tema pink pepel dgn putih...masuk sgt tema tuu...

ibu ammar said...

rs nk sanding skali lg jek..hehehe

chugie said...

amboi.. jalan2 ye. syok tu.

cantik pengantin tu ye..

oya said...

wah sakan..hehe..nice pelamin

- GC - said...

grr... tetiba terasa nak makan nasik minyak... nyam3x

cik nani said...

wah2..tiga2 in blue colour ek..hehe..aah la sis..muke due2 pengantin pompuan mcm nak sama..hehe

mama qistina said...

wahhh comei betoi penantin pompuan dua orang tuh....tapi memang nampak macam adik beradik pun ...


zura sorok perut heh ...tapi zura ni nampak comel gak walaupun tengah menandung...ni ikhlas tau ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...